Survivor: Απίστευτη ατάκα για Τριαντάφυλλο: «Τον έχουν βάλει να κάνει τον ρουφιάνο»
Media

Survivor: Απίστευτη ατάκα για Τριαντάφυλλο: «Τον έχουν βάλει να κάνει τον ρουφιάνο»

Survivor: Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" σχολίασε μεταξύ άλλων τον Τριαντάφυλλο και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Μεγακλή Βιντιάδη, ο οποίος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Ο γνωστός σκηνοθέτης παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως δεν του λείπει η τηλεόραση και πως τα περισσότερα προγράμματα που παρακολουθούμε αυτή την περίοδο δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται στην τηλεόραση.

Ο Μεγακλής Βιντιάδης εξομολογήθηκε: "Τα ριάλιτι έχουν ξεφύγει. Κάποια από αυτά δεν θα έπρεπε καν να προβάλλονται στην τηλεόραση. Τον Τριαντάφυλλο τον έχουν βάλει σε μια συνταγή να κάνει τον ρουφιάνο. Δεν μπορώ να τα παρακολουθώ. Το Master Chef είναι το μοναδικό καλό ριάλιτι που έχει η τηλεόραση."

Για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη: "Ευελπιστώ η Ελένη να κάνει κάτι άλλο γιατί έχει δυνατότητες. Θα ήθελα να την δω σε βραδινό πρόγραμμα, όχι show με καλεσμένους από όλους τους χώρους. Τηλεοπτικά είναι πιο ώριμη. Δεν έχω τσακωθεί με την Ελένη, τρίτα άτομα δημιουργούν τη μη ηρεμία. Με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου αρχίσαμε το Πακέτο, πήγαμε εξαιρετικά και η συνεργασία ήταν άψογη".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved