DWTS: Η Μιλλούση εντυπωσίασε - Η ιστορία με τα παπούτσια μπαλέτου, η χορογραφία που δίχασε και το 9!
Media

DWTS: Η Μιλλούση εντυπωσίασε - Η ιστορία με τα παπούτσια μπαλέτου, η χορογραφία που δίχασε και το 9!

DWTS: Στο σημερινό live (21-11), οι δυνατές χορογραφίες δεν σταμάτησαν μέχρι και την τελευταία στιγμή, με τις άψογες επιδόσεις των ζευγαριών αν πρωταγωνιστούν.

Οι χορογραφίες που είδαμε στο σημερινό live του Dancing with the Stars ήταν πραγματικά μαγικές και δεν σταματήσαμε να θαυμάζουμε τα ζευγάρια.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Μαξ είναι ένα ζευγάρι που έχουν ανεβάσει αρκετά ψηλά τον πήχη στο σόου, με την πρώτη να είναι αρκετά εξοικειωμένη με την σκηνή, λόγω του ότι είναι πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής. Στο σημερινό live (21-11) έπρεπε να χορέψουν σύγχρονο και να βγάλουν μια εσωτερικότητα και μια ιδιαίτερη ενέργεια επί σκηνής.

Η χορογραφία ήταν πραγματικά γεμάτη συναίσθημα, με την Βασιλική Μιλλούση να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στην ενόργανη γυμναστική, με κινήσεις και ευλυγησία, που πραγματικά μας "έκοψαν" την ανάσα. Μετά το πέρας της εμφάνισης τους, η Βασιλική δήλωσε on air ότι ένιωσε πολύ συγκινημένη, γιατί τα παπούτσια που χόρεψε, ήταν τα ίδια με τα οποία αγωνιζόταν στο παρελθόν. "Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να φορέσω και πάλι τα συγκεκριμένα παπούτσια, με τα οποία εγώ αγωνιζόμουν". Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Η χορογραφία δίχασε τους κριτές, με τον Στέφανο Δημουλά να ζητά περισσότερη χορευτική ποιότητα, παρά αθλητική ικανότητα. Η διαγωνιζόμενη, με τη σειρά της απάντησε ότι άδραξε την ευκαιρία, λόγω του σύγχρονου να κάνει κάποια πράγματα παραπάνω και ότι δεν ήθελε αυτό να την επισκιάσει.

Τα υπόλοιπα σχόλια ήταν πραγματικά διθυραμβικά, με τους κριτές να έχουν ενθουσιαστεί με το θέαμα. Μάλιστα, στη βαθμολογία είδαμε και το πρώτο 9 από την Έλενα Λιζάρδου, η οποία δεν δίστασε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Διαβάστε επίσης:

DWTS: H ρομαντική χορογραφία που άναψε φωτιές - «Τι εννοείς του χτυπάς και δεν ανοίγει;»

DWTS: Εν αναμονή της βαθμολογίας, οι διαγωνιζόμενοι ... ταξιδεύουν στη Eurovision του 1977!

DWTS: Η φαντασμαγορική έναρξη του σόου και το εντυπωσιακό ντύσιμο της Βίκυς Καγιά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved