Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία
Media

Σασμός spoiler: Η πρώτη αντίδραση των Βρουλάκηδων μετά τη δολοφονία του Πετρή και η κηδεία

Σασμός spoiler: Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της.

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Πετρή να πέφτει νεκρός από τα χέρια του Αστέρη. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το mytv, ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Αστέρη και στον Πετρή καταλήγει σε τραγωδία και ο πρώτος οδηγείται στη φυλακή. Οι συγγενείς των Βρουλάκηδων διψούν για εκδίκηση, ενώ η Μαρίνα θρηνεί τον μονάκριβο γιο της προσπαθώντας παράλληλα να µην ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος.

Η αποκάλυψη πως η Αργυρώ έδωσε ψεύτικο άλλοθι στον Πετρή για την ημέρα του φόνου του Στεφανή προκαλεί ένα ντόµινο αντιδράσεων και εξελίξεων. Ο Πετρής και ο Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι και έπειτα από ένα μοιραίο λάθος ο πρώτος καταλήγει νεκρός από το όπλο του Σταµατάκη.

Η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της, ενώ η Καλλιόπη µε τον Μαθιό προσπαθούν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους. Αντιλαμβάνονται πως οι Βρουλάκηδες θα βάλουν στο στόχαστρο τον Αστέρη και τον φυγαδεύουν από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

Όσο οι µέρες περνούν, οι συγγενείς του Πετρή φτάνουν στο χωριό για την κηδεία του και η βεντέτα ετοιμάζεται να ξανανοίξει. Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πετρή και όσο είναι κρυµµένος αρχίζει να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει. Στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το µίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό και οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψούν για εκδίκηση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved