Φωτεινή Τσακίρη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα, όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία»
Media

Φωτεινή Τσακίρη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα, όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία»

Η Φωτεινή Τσακίρη παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Φωτεινή Τσακίρη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην γνωριμία με τον σύζυγό της αλλά και για το κίνημα #metoo.

Η ηθοποιός για τον σύζυγό της, είπε χαρακτηριστικά:«Πρέπει να σταματήσει το αστείο με το ότι παντρεύτηκα τον μεγαλύτερο θαυμαστή μου. Ο σύζυγός μου ήταν όντως θαυμαστής μου, αλλά φανταστείτε ότι ήταν τόσο θαυμαστής μου, που στο πρώτο ραντεβού δεν με γνώρισε».

Και πρόσθεσε:«Εγώ εκείνο το διάστημα είχα αλλάξει τα μαλλιά μου, τα είχα κάνει ξανθά και με κοιτούσε από μακριά, του χαμογελούσα και εγώ αμήχανα, θεωρώντας πως κάπου τον έχω γνωρίσει και κάτι πρέπει να πω και κάποια στιγμή τέλος πάντων πληροφορήθηκε πως είμαι η Φωτεινή».

Για το κίνημα metoo και τις καταγγελίες στον χώρο της υποκριτικής δήλωσε: «Δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο από το προφανές. Όλοι μας περιμένουμε την ετυμηγορία. Σίγουρα μας πόνεσε πολύ όλη αυτή η ιστορία και μας πλήγωσε. Δεν έπεσα από τα σύννεφα αλλά δεν ήξερα και την έκταση του πράγματος γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι συμβαίνει όταν δεν ζεις με έναν άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved