Κώστας Αρζόγλου: Η μεταθανάτια εμπειρία, το Έτερος Εγώ και το «κατιναριό» των reality shows
Media

Κώστας Αρζόγλου: Η μεταθανάτια εμπειρία, το Έτερος Εγώ και το «κατιναριό» των reality shows

Πάμε Δανάη: Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Αρζόγλου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη μεταθανάτια εμπειρία που είχε, τη φοβία του για τη θάλασσα μετά τον πνιγμό της μητέρας του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και τα reality shows.
Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του και σε όσα κάνει αυτή την περίοδο, ο Κώστας Αρζόγλου είπε: «Ετοιμάζουμε κάτι σε σκηνοθεσία της Βάνας Πεφάνη που έχει σχέση με την καταστροφή της Σμύρνης. Μόλις τελείωσα και τα γυρίσματα για το “Έτερος εγώ”. Η συνεργασία με τον Σωτήρη Τσαφούλια ήταν καταπληκτική, με έκανε να νιώσω πάρα πολύ ηθοποιός».

«Έκανα εκπτώσεις στην πορεία μου, δεν έχω μετανιώσει, όμως, καθόλου», παραδέχτηκε στη συνέχεια.

Απαντώντας στο αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση, ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι «Θα επέστρεφα σε καθημερινή σειρά. Τότε αμειβόμουν καλά από την τηλεόραση, αλλά αντιμετώπισα οικονομικές δυσκολίες. Τις οικονομικές μου δυσκολίες τις ευγνωμονώ λιγάκι γιατί με έκαναν καλύτερο».

«Τον αποτυχημένο ήρωα δεν τον είχα νιώσει ποτέ. Πάντα οι σκηνοθέτες με ζητούσαν για κάτι επιτυχημένο», εξήγησε ο Κώστας Αρζόγλου, ενώ μιλώντας για τους συναδέλφους του που έχουν στραφεί στην παρουσίαση, σχολίασε ότι «Οι συνάδελφοί μου καλά κάνουν και ασχολούνται με την παρουσίαση εκπομπών».

Μιλώντας για το χώρο της τηλεόρασης, και αναφερόμενος στους Έλληνες παρουσιαστές αλλά και στα reality shows, ο Κώστας Αρζόγλου είπε ότι «Βλέπω λαθάκια που κάνουν οι παρουσιαστές. Υπάρχουν λαθάκια στα ελληνικά, λαθάκια ορθοφωνίας και όλες χορεύουν. Ακόμα και στα reality που είναι επιβίωσης, λείπει η φαντασία. Είναι ένα κατιναριό τυλιγμένο με σελοφάν. Είναι κάκιστη μυθοπλασία, ο συγγραφέας των μυθοπλασιών θα έφριττε».

«Βαριέμαι τα μαγειρικά reality», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Μιλώντας για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, και άλλες δουλειές που είχε αναγκαστεί να κάνει σε νεαρή ηλικία, ο ίδιος περιέγραψε γελώντας ότι «Όταν δούλευα ως οικοδόμος, στις σκαλωσιές που κουβαλούσαμε τσιμέντα, έπαιρνα έναν τενεκέ γιατί ήμουν “τσιλιβήθρι”. Στο τέλος της εβδομάδας ο εργοδότης μού έδινε μισό μεροκάματο».

Ο Κώστας Αρζόγλου αναφέρθηκε και στο χαμό της μητέρας του, ο οποίος επηρέασε και τη σχέση του με τη θάλασσα.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved