Ντίνα Κώνστα: Το Mega αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό!
Media

Ντίνα Κώνστα: Το Mega αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό!

Τα ξημερώματα της Κυριακής 3 Ιουλίου 2022, η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τόσο τους οικείους της, όσο και τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Πρόκειται για μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς της γενιάς της, με τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει να είναι ίσως από τους πιο χαρακτηριστικούς στην ελληνική τηλεόραση.

Η Ντίνα Κώνστα έφυγε από την ζωή την Κυριακή 3 Ιουλίου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα, ηθοποιό και πρόεδρο του ΣΕΗ να γνωστοποιεί την είδηση του θανάτου της μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Από εκείνη την στιγμή και έπειτα, η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας θλίψη στους περισσότερους, μιας και επρόκειτο για ένα εξαιρετικό ταλέντο στην υποκριτική και έναν άνθρωπο με πηγαίο χαρακτήρα και χιούμορ.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, όπου και η Ντίνα Κώνστα είχε ενσαρκώσει σε σειρές του, μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς της ρόλους, όπως εκείνον της Ντένης Μαρκορά στους "Δυο Ξένους", αποχαιρέτησε την σπουδαία ηθοποιό με ένα βίντεο αφιέρωμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ ταυτόχρονα δημοσίευσε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια χαρακτηρική φωτογραφία της ηθοποιού από τον ρόλο της στους "Δυο Ξένους".

Δείτε το βίντεο όπως προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega:

Δείτε παρακάτω την δημοσίευση στο Instagram του καναλιού:

https://www.instagram.com/p/CfjnY28MfMg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved