Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη: «Ο Γιώργος Γεωργίου λέει αηδίες»
Media

Ξέσπασε η Ντόρα Δούμα για την Μάρθα Καραγιάννη: «Ο Γιώργος Γεωργίου λέει αηδίες»

Ο ηθοποιός Γιώργος Γεωργίου έκανε πριν από λίγες ημέρες κάποιες δηλώσεις μετά τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη που συζητήθηκαν.

Η στενή φίλη της μεγάλης μας ηθοποιού, Ντόρα Δούμα, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα καθώς ο ηθοποιός έμπλεξε και το όνομά της.

«Σας έχω στείλει μια επιστολή, σας παρακαλώ! Δεν μπορώ να μιλάω. Αν θέλετε διαβάστε την να καταλάβει ο κόσμος. Ο κ. Γεωργίου τα έχει συνεχώς μαζί μου, μου ζητάει συγγνώμη, μετά ξαναρχίζει πάλι. Επιπλέον, διαβάστε τι έγραψε την επόμενη μέρα ο κ. Γεωργίου για να καταλάβετε τι συμβαίνει.

Ο κ. Γεωργίου που λέει ότι είναι φίλος κολλητός, δεν είχε έρθει ποτέ στο σπίτι μας. Δεν είχε ζητήσει ποτέ να την δει. Ποτέ και αυτά που λέει είναι αηδίες. Μου ζήτησε συγγνώμη γι’ αυτά που είχε πει, ηρέμησε για ένα διάστημα και μετά άρχισε πάλι.Όταν ο κ. Γεωργίου είχε ένα πρόβλημα υγεία πριν από 20 χρόνια, ήμουν η μόνη η οποία πήγα και έδωσα αίμα. Λυπάμαι που το λέω. Είμαι η μόνη που πήγα και έδωσα αίμα για τον κ. Γεωργίου και το ευχαριστώ είναι αυτό», είπε η Ντόρα Δούμα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved