Γιώργος Γιαννόπουλος: «Την πάτησα! Έπαθα ταράκουλο και με πήγαν στο νοσοκομείο»
Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Την πάτησα! Έπαθα ταράκουλο και με πήγαν στο νοσοκομείο»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει», μίλησε για την περιπέτεια που είχε, τις αμοιβές του στις σειρές αλλά και τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς και παρεξηγούνται, όπως η πρόσφατη δήλωσή του για τις Άγριες Μέλισσες!

Ο ηθοποιός αποκάλυψε στην Όλγα Λαφαζάνη και την εκπομπή Happy Day. ότι είναι χειμερινός κολυμβητής και κάποια στιγμή κινδύνευσε! Τι του συνέβη;

Όπως τόνισε ο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Έχω πάθει υποθερμία, γιατί έκανα κουταμάρα. Την πάτησα και δεν φταίει η θάλασσα. Όταν βγήκα έξω από τη θάλασσα, έμεινα. Έπαθα ταράκουλο και με πήγαν στο νοσοκομείο. Γενικότερα προσέχω τη διατροφή μου»!

Μάλιστα για τη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει, υπογράμμισε ότι όταν συμφώνησε στα χρήματα με τον παραγωγό είπε το ναι.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά. Καταφέρνω και παίρνω αυτό που θέλω. Έχω ζήσει ευτυχισμένος με πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά και με μηδέν ευρώ».

Και κατέληξε λέγοντας στην κάμερα του Alpha: «Τον τελευταίο καιρό έχει αναπαραχθεί μία συνέντευξη που είπα για τις Άγριες Μέλισσες ότι είναι μια καταπληκτική και προσεγμένη δουλειά που δεν πάυει να είναι μια καθημερινή δουλειά. Που η καθημερινή σειρά λέγεται σαπουνόπερα, σιγά τα ωά. Έχει γίνει τώρα μόδα η καθημερινή σειρά και εγώ σε καθημερινή θα παίξω. Κάποιοι συνάδελφοι που νομίζουν ότι είναι ποιοτικοί, οι ίδιοι εργαλειοποιούν την ιστορία της σαπουνόπερας».

Δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξή του

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved