The 2Night show: Βαΐτσου: Η αφίσα του Di Caprio, η πρόταση στο «Μπρούσκο» και ο Ανδρέας Γεωργίου!
Media

The 2Night show: Βαΐτσου: Η αφίσα του Di Caprio, η πρόταση στο «Μπρούσκο» και ο Ανδρέας Γεωργίου!

The 2Night show: Η Ελένη Βαΐτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια, το ξεκίνημα της καριέρας της, αλλά και τον Ανδρέα Γεωργίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια, στην Κάτω Τιθορέα , στο όνειρό της να ζήσει στην Αθήνα, αλλά και στις σπουδές Οικονομικών, τις οποίες εγκατέλειψε, για να ακολουθήσει την υποκριτική.

Η Ελένη Βαΐτσου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα. Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ όμορφα και τα θυμάται με χαμόγελο, αλλά τα φοιτητικά της χρόνια ήταν φανταστικά. Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε και για το ξεκίνημά της στο "Μπρούσκο" και την συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου.

Για τα παιδικά της χρόνια, είπε: "Στο Γυμνάσιο έιχα βαρεθεί, ήθελα να φύγω. Οι σπουδές μου ήταν το μέσο μου, για να φύγω από το χωριό και να έρθω στην Αθήνα. Μέχρι το Γυμνάσιο ήθελα να γίνω πυρηνικός φυσικό. Αν αποφασίσεις να μείνεις στην επαρχία και σε ένα χωρίο κιόλας, δεν έχεις πάρα πολλές επιλογές γενικά, οπότε αναγκαστικά κάνεις οικογένεια. Εμένα με φόβιζε όλο αυτό. Ήθελα απλά να φύγω για σπουδές, για να έρθω στην Αθήνα.

"Στο Γυμνάσιο είχα μια αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη πάνω από το κρεβάτι μου. Ήταν τότε που είχε βγει η τηλεοπτική σειρά "Είσαι το ταίρι μου". Όταν τον είδα από κοντά, επειδή γνωριζόμαστε, φυσικά δεν του είπα τίποτα. Είχα μεγαλώσει, ήμουν και στον χώρο, δεν γινόταν. Πριν από την αφίσα του Γεωργούλη, είχα μια του Leonardo Di Caprio από τον Τιτανικό."

Εκείνη τη στιγμή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της έκανε δώρο δυο αφίσες του Leonardo Di Caprio, με την ηθοποιό να δείχνει ενθουσιασμένη.

Για την απόφασή της να ασχοληθεί με το θέατρο, είπε: "Σαν φοιτήτρια πέρασα φανταστικά, ήταν τέλεια. Όταν τελείωσα με το πτυχίο και όταν ξεκίνησα να με σκέφτομαι σε ένα γραφείο, είπα ότι αυτό που ήθελα να κάνω είναι το θέατρο. Δέχτηκαν πολύ ήρεμα οι δικοί μου όταν τους είπα ότι θα πάω σε δραματική σχολή."

Για την πρόταση που της έγινε στο "Μπρούσκο", η Ελένη Βαΐτσου είπε χαρακτηριστικά: "Έκανα αρκετά χρόνια θέατρο πριν από το "Μπρούσκο" αλλά μετά από την σειρά κατάλαβα ότι αυτό είναι το επάγγελμα των ονείρων μου και αυτό που θέλω να κάνω πάντα. Πήγα σε casting για το Μπρούσκο, μας είχαν στείλει από τη σχολη. Όταν με πήραν από το "Μπρούσκο" δεν ήξερα τι να περιμένω, είχα πάθει πλάκα. Η σειρά είχε παίξει σε συνολικά 64 χώρες, αν θυμάμαι καλά."

Αυτό που θυμάμαι και ήταν πολύ συγκινητικό ήταν ότι είχαμε πάει στο Περού και μας αναγνώρισαν στον δρόμο. Είχαμε πάθει πλάκα ήταν πολύ συγκινητικό. Μετά από το Μπρούσκο δεν ήθελα να κάνω κάτι άλλο στη ζωή μου, είπα ότι θα υπέφερα αν έκανα κάτι άλλο επαγγελματικά. Με τον Ανδρέα Γεωργίου ήμασταν ξανά μαζί μετά από το "Μπρούσκο" στο Κόκκινο Νυφικό, αλλά δυστυχώς κόπηκε νωρίς. Στενοχωρήθηκα λίγο γιατί αγαπάω πολύ αυτή τη δουλειά και ήταν κρίμα που σταμάτησε αυτό"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved