Ανασκόπηση 2022: Οι σειρές που μας κράτησαν «κολλημένους» στην οθόνη μας!
Media

Ανασκόπηση 2022: Οι σειρές που μας κράτησαν «κολλημένους» στην οθόνη μας!

Ανασκόπηση 2022: Πολλές εκπλήξεις μας περίμεναν τη φετινή σεζόν όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές που είδαμε στις οθόνες μας.

Τα κανάλια έχουν κάνει στροφή στη μυθοπλασία και από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα έχουμε δει πάνω από 30 σειρές!

Κάποιες από αυτές σάρωσαν σε νούμερα τηλεθέασης όμως κάποιες άλλες δεν αγαπήθηκαν και τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό!

Μετά την τεράστια επιτυχία των Άγριων μελισσών, οι ιθύνοντες των σταθμών επέλεξαν να εμπλουτίσουν τα προγράμματά τους ποντάροντας στη μυθοπλασία και αν κρίνουμε από τα νούμερα τηλεθέασης που έχουν σημειώσει το τελευταίο διάστημα κάποιες από τις σειρές, σίγουρα δεν είχαν άδικο!

Ανάμεσα σε αυτές λοιπόν είναι αναμφισβήτητα για δεύτερη σεζόν ο Σασμός, που πραγματικά σπάει ρεκόρ τηλεθέασης, ενώ και το Αυτή η νύχτα μένει έχει καταφέρει να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό!

Αυτά φυσικά στον Alpha, που μαζί και με τον Παράδεισο των κυριών, έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει με τις επιλογές του! Στο αντίπαλο κανάλι, στο Mega, η Γη της Ελιάς είναι άλλο ένα πρόγραμμα που κρατά τους τηλεθεατές κολλημένους στην οθόνη!

Οι Παγιδευμένοι που προβάλλονται μέσα από τη συχνότητα του ANT1, καθήλωσαν το κοινό σε κάθε επεισόδιο και όλη η Ελλάδα έψαχνε τον δολοφόνο ενώ και το Μαύρο Ρόδο που προβάλλεται επίσης στο Mega, στο οποίο πρωταγωνιστούν σπουδαίοι ηθοποιοί, έχει λάβει πολύ καλές κριτικές.

Αξίζει να σημειωθεί πως η «Μουρμούρα» συνεχίζει ακάθεκτη να «κρατά» το φανατικό της κοινό, που είναι πιστό στο ραντεβού του κάθε Παρασκευή και Κυριακή!

Κάθε φορά που τα παραπάνω προγράμματα προβάλλονται, στο Twitter, γίνεται ένας χαμός από σχόλια με τους τηλεθεατές να ασκούν κριτική για καθετί που βλέπουν... Από μια καλή σκηνή μέχρι και μια ατάκα ή ακόμα και τα ρούχα των πρωταγωνιστών!

Σε λίγες ημέρες αποχαιρετάμε αισίως το 2022 και θα υποδεχτούμε το νέο έτος, το 2023, περιμένοντας ακόμα πιο πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις αγαπημένες μας σειρές!

Μείνετε συντονισμένοι στο gossip-tv.gr που έχει καθημερινά πλούσιο υλικό για τα παραπάνω προγράμματα και όχι μόνο!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved