Βαλαβάνη: Η γιαγιά της Μπάρκα «έβγαλε λαβράκι» – Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Βασάλο
Media

Βαλαβάνη: Η γιαγιά της Μπάρκα «έβγαλε λαβράκι» – Έτσι επιβεβαίωσε τον χωρισμό από τον Βασάλο

 

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με έναν μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Η γιαγιά Τούλα είχε γύρισμα για το Πάμε Δανάη και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων εισέβαλε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη που είχαν έναν απίστευτο διάλογο και η γιαγιά της Δανάης Μπάρκα είχε την είδηση!

Η γιαγιά Τούλα είπε: « Είναι κούκλα. Αν είχα έναν γιο ελεύθερο, θα την πάντρευα.»!

Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να της λέει: « Είμαι μικρή ακόμα για παντρειές.»!

Η γιαγιά τότε της απάντησε: « Να ψάξω να σου βρω έναν σύντροφο;»!

Η Ευρυδίκη είπε: «Ναι, για κάνε κάτι.»!

Με την γιαγιά Τούλα να τη ρωτά: « Πόσο χρονών θες να είναι; 35; 36;»!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τότε είπε: «40!»!

Και σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι 40….

Μετά το σχετικό βίντεο η Δανάη είπε: «Με ρώταγε η γιαγιά για τα ξαδέρφια μου, να της γνωρίσουμε. Ποιος είναι ελεύθερος κλπ.».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πάμε Δανάη

Πάντως σε πρόσφατη συνέντευξη στο Down Town, όταν ρωτήθηκε για «σίγουρο χωρισμό» με τον Κωνσταντίνο και όλες τις φήμες που ακούστηκαν και γράφτηκαν, είπε:

"Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι «δημοσιογράφοι» αυτοί – τους βάζω σε εισαγωγικά, επειδή έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ, διασταυρώνοντας τα πάντα – είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν!

Θα το ξεκαθαρίσω για πρώτη και τελευταία φορά, γιατί ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλά, που τα θεωρώ μικρότητες: Μόνο εγώ γνωρίζω τι συμβαίνει στο σπίτι μου, κανένας άλλος! Σίγουρα θεώρησαν ότι «βρήκαν θέμα» και κάποια πράγματα – ας μην κοροϊδευόμαστε – γίνονται για τα clicks στα sites και στη συνεχόμενη αναπαραγωγή. Δεν θα μπω στη διαδικασία αντιπαράθεσης ή διάψευσης.

Δεν θέλω να το αναπαράγω. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη και σαφής και ας πει ο καθένας ό,τι θέλει από το κεφάλι του. Δεν με αφορούν αυτοί οι άνθρωποι."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved