Σασμός: Το twitter αποθεώνει Αργυρώ – Αστέρη και Μαθιό! «Δίδαξε ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου»
Media

Σασμός: Το twitter αποθεώνει Αργυρώ – Αστέρη και Μαθιό! «Δίδαξε ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου»

Σασμός: Το τηλεοπτικό κοινό τιμά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου παρακολουθώντας την αγαπημένη του σειρά.

Δεν είναι λίγοι οι τουιτεράδες που με αφορμή τη σημερινή ημέρα έκοψαν και έραψαν σε σχόλια σχετικά με τον έρωτα που ζουν τα αγαπημένα ζευγάρι Αστέρη – Αργυρώ και Μαθιού Βασιλικής.

sasmos-(1).jpg

Τα tweets είναι απίθανα και φυσικά «μιλούν» για τον αληθινό έρωτα που μπορεί ένα ζευγάρι να ζήσει παρά τα εμπόδια.

Δες τα στη gallery

Σήμερα

Καθώς οι ώρες από την εξαφάνιση του Πετράκη περνούν, η αγωνία της Αργυρώς και της οικογένειάς της κορυφώνεται. Την ίδια στιγμή, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει τον Σταύρο σε απόγνωση. Ο Μαθιός ζητά δανεικά από τα ξαδέρφια του, για να ξεχρεώσει τον Φαρμάκη. Η Καλλιόπη, όμως, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια της. Ο Λευτέρης προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη, ο οποίος αρνείται, ωστόσο, σθεναρά, να του αποκαλύψει πού έχει μπλέξει.

sasmos-(8).jpg

Παράλληλα, η Τζένη, εξοργισμένη με τη στάση του Νικηφόρου, του ανακοινώνει την απόφασή της, ενώ η άρνηση της Στέλλας να παραδώσει τον Τόλη στον Φαρμάκη, θα φέρει ένα αγαπημένο της πρόσωπο αντιμέτωπο με ολέθριες συνέπειες. Οι δυο φίλοι συζητούν για την Αργυρώ και τον Αστέρη. Η κουβέντα πηγαίνει στην Αιμιλία και ο Παύλος μαθαίνει πως ο Δημήτρης γνωρίζει περισσότερα από όσα θα ήθελε και μπορεί μέσα σε μια στιγμή να του ανατρέψει τη ζωή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved