The Friend: H νέα σειρά έκανε πρεμιέρα και σάρωσε στο twitter! Στην κορυφή των trends ο Χρυσοστόμου
Media

The Friend: H νέα σειρά έκανε πρεμιέρα και σάρωσε στο twitter! Στην κορυφή των trends ο Χρυσοστόμου

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (15-02) η νέα σειρά του Ant1 “The Friend”.

Η σειρά με την υπογραφή της Φωτεινής Αθερίδου από το πρώτο κιόλας λεπτό έγινε trend ενώ εκείνος από τους πρωταγωνιστές που αποθεώθηκε όσο κανένας και η αλήθεια είναι πως μας είχε λείψει, δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Χρυσοστόμου.

1676491766619-118251202-the-friend.jpg

Η υπόθεση

Όλοι έχουν ανάγκη από έναν φίλο, αλλά όλοι οι φίλοι δεν είναι ίδιοι

Η σειρά της Φωτεινής Αθερίδου έρχεται στον ΑΝΤ1, γιατί στην πραγματικότητα… όλοι έχουμε ανάγκη από έναν φίλο! Το αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original είναι μία πρωτότυπη κωμική και ταυτόχρονα δραματική ιστορία χωρίς ταμπού. Σε μία φωτεινή Αθήνα, ο πρωταγωνιστής της, ο Ορφέας, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Χρυσοστόμου, έχει τον τρόπο του με τους ανθρώπους. Ξέρει πώς να τους γοητεύει και να τους κάνει να του ανοίγουν την καρδιά τους. Άλλωστε αυτή είναι η δουλειά του… φίλος επί πληρωμή! Ο Ορφέας αποφεύγει τον έρωτα, ώσπου εισβάλλει στη ζωή του η Πηνελόπη…

the-friend1.jpg

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σέργιος Κωνσταντινίδης, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι: Κατερίνα Μαυρογιώργη, Νάνσυ Μπούκλη, Κώστας Μαγκλάρας, Φωτεινή Αθερίδου, Φιόνα Γεωργιάδη, Νίκος Γεωργάκης, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη κ.ά.

Επεισόδιο 1: Από μηχανής φίλος

Ο Ορφέας κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο επάγγελμα, ένα επάγγελμα που δεν κάνει κανένας άλλος. Μπορεί να γίνει ο καλύτερός σου φίλος, αρκεί να λάβει το κατάλληλο αντίτιμο. Όμως, τη μέρα που αποφασίζει να μην πάρει χρήματα από την Πηνελόπη, όλα αλλάζουν.

Επεισόδιο 2: Προτεραιότητες

Μια σειρά από θανάτους αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι μιας ιστορίας από το παρελθόν… μιας ιστορίας με επίκεντρο ένα στικάκι και κάποιον που το ψάχνει απεγνωσμένα. Την ίδια στιγμή, ο Ορφέας και η Πηνελόπη έρχονται όλο και πιο κοντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved