Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη: «Εγώ, σήμερα, θα το πω. Μη λέμε ψέματα...»
Media

Στέλλα Γκαντώνα για Τέμπη: «Εγώ, σήμερα, θα το πω. Μη λέμε ψέματα...»

Mega Σαββατοκύριακο: Η Στέλλα Γκαντώνα και ο Ντίνος Σιωμόπουλος σήμερα δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν με την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι παρουσιαστές έκαναν κι αυτοί την αυτοκριτική τους όσον αφορά τις πολύ σοβαρές ειδήσεις που μετά από λίγο καιρό ξεχνιούνται.

«Ο φίλος μας, ο Αριστείδης, λέει “πολύ καλά προσεγγίζετε το θέμα. Μια θερμή παράκληση, μην ξεχάσετε το θέμα αυτό μεθαύριο που θα έχετε άλλα θέματα επικαιρότητας”.

Φίλε Αριστείδη, εμείς εδώ πέρα, κάθε φορά που θα προκύπτει ένα ζήτημα και θα μπορέσουμε να συζητήσουμε με τους αρμόδιους, θα το φέρνουμε στην επικαιρότητα», είπε αρχικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος με τη Στέλλα Γκαντώνα να συνεχίζει:

«Να πούμε και κάτι άλλο; Να σας πούμε τώρα ότι δεν έχετε δίκιο; Πόσες φορές έχουμε ασχοληθεί με θέματα που έχουν ξεχαστεί μετά από εμάς τους ίδιους; Εγώ, σήμερα, θα το πω, Ντίνο.

Μη λέμε ψέματα, έχουμε κι εμείς τεράστια ευθύνη. Γιατί πηγαίνουμε εκεί που μας πηγαίνει η επικαιρότητα, το οποίο δεν είναι πάντα επιτυχές, ενδεχομένως να είναι και ανεπιτυχές. Και κάνουμε και αυτοκριτική έτσι όπως μας πρέπει».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved