Κόρα Καρβούνη για ''Έτερος Εγώ'': «Δεν θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου. Βιώνω όμως μια κάθαρση»
KWNSTANTINOS_D1
Media

Κόρα Καρβούνη για ''Έτερος Εγώ'': «Δεν θα πάρω τον νόμο στα χέρια μου. Βιώνω όμως μια κάθαρση»

Η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη μιλά για το φαινόμενο «Έτερος Εγώ» και το αποτύπωμά του στην ελληνική τηλεόραση.

Συνέντευξη της Κόρας Καρβούνη για το «Έτερος Εγώ» και την επιτυχία της σειράς του Σωτήρη Τσαφούλια.

«Για μένα το "Ετερος Εγώ” είναι μια σπουδαία σειρά και ταινία με ισχυρή σύνδεση. Αυτό που κρατάω είναι ότι ουσιαστικά δημιουργήσαμε κάτι πολύ διαφορετικό μέσα σε αυτά τα τελευταία χρόνια για την ελληνική τηλεόραση. Κάτι πολύ συνυφασμένο μεν με το θρίλερ αλλά ταυτόχρονα με μια πολύ βαθιά ελληνικότητα, στοιχείο που για μένα εκλείπει στις σύγχρονες σειρές. Αυτός ο συνδυασμός του παρελθόντος με τη Μέδουσα, τους μύθους του Θησέα, τους φίλους αριθμούς του Πυθαγόρα και του παρόντος, πιστεύω ότι ήταν κάτι πολύ καινοτόμο.

KORA-KARBOYNH.jpg

Η επιτυχία της σειράς δεν ήταν μόνο αυτή καθαυτή η παραγωγή που ήταν πολύ πλούσια και προσεγμένη. Αλλά καθαυτό το γεγονός ότι υπήρξε αυτό το μπόλιασμα του παλιού και του νέου. Και αυτό θεωρώ ότι πραγματικά συγκίνησε τον κόσμο. Γιατί πρόκειται για τις ρίζες μας. Είναι το No 1 πράγμα που έχουμε. Μιλάει κατευθείαν στο συλλογικό μας ασυνείδητο και γι’ αυτό θεωρώ ότι επίσης το αγάπησαν πάρα πολύ οι έλληνες τηλεθεατές», αναφέρει στα «Πρόσωπα» η Κόρα Καρβούνη που πρωταγωνίστησε στη σειρά.

kora-karvouni.jpg

«Η σειρά βάζει και το θέμα της αυτοδικίας αφού οι Έλληνες είναι ένας λαός που αισθάνονται αδικημένοι και πάρα πολλοί θα ήθελαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Το γεγονός ότι το κάνει η ηρωίδα της ταινίας είναι πολύ απελευθερωτικό για τον θεατή, γιατί έτσι δεν θα το κάνει ο ίδιος. Μοιάζει σαν το αρχαίο δράμα όπου στη "Μήδεια" βλέπει ο θεατής την ίδια να σκοτώνει τα παιδιά της για να νιώσει εκείνος καλύτερος γονιός. Αντίστοιχα, στο "Ετερος Εγώ" δε πρόκειται να πάρω τον νόμο στα χέρια μου. Βιώνω όμως μια κάθαρση βλέποντάς το. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που και η τρίτη σεζόν είναι η κάθαρσις», τονίζει η ηθοποιός.

Πηγή: Τα Νέα

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved