«O Όρκος ΙΙ» - Χρήστος Λούλης: «Ο Φίλιππος θα τα βάλει με αποφασισμένους και αδίστακτους ανθρώπους»
Media

«O Όρκος ΙΙ» - Χρήστος Λούλης: «Ο Φίλιππος θα τα βάλει με αποφασισμένους και αδίστακτους ανθρώπους»

Ο αγαπημένος ηθοποιός Χρήστος Λούλης επανέρχεται στην κρατική τηλεόραση κρατώντας τον βασικό ρόλο στη σειρά «Ο όρκος II» υποδυόμενος έναν χειρουργό που έχει αφιερώσει τη ζωή του στο κοινό καλό

Όλα ξεκινούν όταν ένα βράδυ βρίσκει έξω από το νοσοκομείο ένα εγκαταλελειμένο 10χρονο κορίτσι Ρομά, που πονάει πολύ.

«Αποφασίζει να το χειρουργήσει ο ίδιος και κατά τη διαδικασία συνειδητοποιεί ότι ο νεφρός του λείπει. Αρχίζει λοιπόν να ξετυλίγεται ένα κουβάρι συμπτώσεων και περίεργων γεγονότων που τον βάζουν σε σκέψεις και τον οδηγούν σε μια υπόθεση που αφορά στο εμπόριο οργάνων».

Με τη σύζυγό του, τη Μαριτίνα, πώς είναι η σχέση του;

«Πολύ καλή αν και στην πορεία η γυναίκα του νιώθει ότι τον χάνει καθώς εκείνος έχει αρχίσει να μπλέκει όλο και πιο πολύ στη δίνη της διαλεύκανσης της ιστορίας αυτής κι ενός προσωπικού τάματος που έχει κάνει. Παράλληλα περνούν μια επιπλέον δύσκολη φάση καθώς τους συμβαίνει κάτι επώδυνο που έρχεται να προστεθεί στην κρίση που ήδη περνούν. Όλο αυτό δημιουργεί μια δυσάρεστη συνθήκη μεταξύ των δύο που όμως αγαπιούνται αληθινά, θα περάσουν κι αυτοί από 40 κύματα μέχρι να αποφασιστεί αν θα είναι μαζί ή θα μείνουν χώρια».

loul.jpg

Όταν ο Φίλιππος αρχίζει να ερευνά την υπόθεση, η ιατρική κοινότητα θα βρεθεί εναντίον του;

«Η υπόθεση αυτή θα τον φέρει σε ρήξη με όλη σχεδόν την κοινωνία γιατί θα τα βάλει με πολύ αποφασισμένους και αδίστακτους ανθρώπους. Τα πλοκάμια της διαπλοκή5 και της διαφθοράς είναι απλωμένα παντού».

Ο Ραφαήλ αποτελεί το δεξί χέρι του στα χειρουργεία. θα τον ακολουθήσει σε αυτή την έρευνα;

«Ναι, θα τον βοηθήσει πολύ. Είναι σύμμαχός του και δεν είναι ο μόνος. Έχει και τη Θάλεια, μια νεαρή δημοσιογράφο. Μόνο που όλοι τους νιώθουν μικροί σε όλο αυτό που επιχειρούν και αναλαμβάνουν να κάνουν».

1675212826748-706394027-vrachioli-fotias-loulis-1068x712.jpg

Θα πέσουν σε κάποια παγίδα;

«Οι παγίδες είναι πολλές όπως και οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα. Η σειρά έχει όλα εκείνα τα συστατικά μιας πολύ καλής αστυνομικής σειράς. Από την αρχή ξέρουμε ποιοι είναι οι καλοί και οι κακοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις τις οποίες θα ανακαλύψουμε στην εξέλιξη της υπόθεσης».

Εκτός από τον «Όρκο II» θα σας δούμε και στον δεύτερο κύκλο του «Maestro»;

«Απ’ ό,τι φαίνεται θα έχω μια σκηνή στην οποία θα συμμετέχω».

Και καθώς ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αφήσει μια υπόνοια για την πατρότητα του παιδιού του Ορέστη... μήπως το παιδί της γυναίκας του, της Αλεξάνδρας, είναι τελικά του ήρωα που υποδύεστε;

«Δεν νομίζω ότι πηγαίνει εκεί το πράγμα. Όμως με τον Χριστόφορο ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις».

1675214298447-826395292-loulis-1.jpg

Παράλληλα ετοιμάζεστε για την πρεμιέρα της παράστασης «Μια νύχτα στην Επίδαυρο» το Σάββατο 22 Απριλίου στο Εθνικό θέατρο στη σκηνή του Ρεξ - «Μαρίκα Κοτοπούλη». Τελικά το έργο είναι φάρσα, μεταφυσικό μιούζικαλ ή κωμωδία;

«Είναι πολλά πράγματα μαζεμένα όπως και η ζωή μας. Είναι ό,τι συμβαίνει στους ανθρώπους που παίζουν στις παραστάσεις που βλέπουμε, όταν κλείνει η αυλαία. Αυτά τα ανθρώπινα, τα ιεροτελεστικά όπου γίνονται ειδικά στην Επίδαυρο με τα καμαρίνια, τα κομπλιμέντα, τις σπόντες, τις κακίες, τις καλές και τις κακές κριτικές, τα ψέματα και τις αλήθειες. Έχει μια μεγάλη υποκρισία αυτό, πολύ ανθρώπινη και αστεία. Επίσης, υπάρχει και έντονη η διαχείριση της ματαιότητας».

Δηλαδή ο Νίκος Καραθάνος συνθέτει ένα κολλάζ για τη συναισθηματική μας βουλιμία και την υπαρξιακή μας γύμνια;

«Προσπαθεί να συνδέσει ένα πράγμα που συνδέει τα πάντα σε όλες τις παραστάσεις που ζούμε. Το τραβάμε λίγο από τα μαλλιά για να μιλήσουμε σχεδόν για όλη την ανθρωπότητα. Άλλωστε η τέχνη υπερβάλλει για ία μιλήσει για όλους».

Και το κάνει έχοντας επί σκηνής έναν εκλεκτό θίασο που σίγουρα λέει πολλά στο κοινό.

«Στην παράσταση παίζουμε οι Χάρις Αλεξίου, Θανάσης Αλευράς, Βασιλική Δρίβα. Γιώργος Ζιάκας, Νίκος Καραθάνος, Εμιλυ Κολιανδρή, Γιάννης Κότσιφας, Ιώ Λατουσάκη, Ζέτα Μακρυπούλια, Ιωάννα Μαυρέα, Ηλέκτρα-Αποστολία Μπαρούτα, Κώστας Μπερικόπουλος, Ιωάννα Μπιτούνη, Βασίλης Παπαβασιλείου, Πάνος Παπαδόπουλος, Ελλη Πασπαλά, Αγγελος Τριανταφύλλου, Γιώργος Φασουλάς, Δανάη-Αρσενία Φιλίδου, Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια κωμωδία για την υπεροψία, τον σαρκασμό, την αλαζονεία και την ασημαντότητά μας, που συμβαίνει όχι στο θέατρο, αλλά στη ζωή».

Πηγή: TV-24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved