Παράδεισος Κυριών: Το twitter «συμπάσχει» με τον απαγορευμένο έρωτα της Όλγας και του Γιαμμαλή
Media

Παράδεισος Κυριών: Το twitter «συμπάσχει» με τον απαγορευμένο έρωτα της Όλγας και του Γιαμμαλή

Σε κανέναν δεν έφτανε η σύντομη σκηνή πάθους του ζευγαριού που διαδραματίστηκε στις οθόνες μας το βράδυ της Τρίτης στη σειρά του Alpha «O Παράδεισος των Κυριών». Ένα φιλί δεν αρκεί, οι τηλεθεατές και χρήστες του twitter...θέλουν κι άλλο!

Δεν είναι μόνο η Όλγα (Γωγώ Μπρέμπου) και ο Γιαμμαλής (Γιάννης Ασκάρογλου) απεγνωσμένοι που ζουν έναν αδιέξοδο έρωτα, είναι και οι…τηλεθεατές σύμφωνα με τα όσα επικοινωνούν στο twitter χρησιμοποιώντας το hashtag της σειράς.

Το ομολογουμένως ταιριαστό δίδυμο, έζησε σήμερα Τρίτη 25/4 στη σειρά ο Παράδεισος των Κυριών ακόμα μια σκηνή έντονου πάθους και όλοι θέλαμε κι άλλο…

Δυστυχώς και οι δυο τους είναι παντρεμένοι με παιδιά και ενώ ο γάμος της Όλγας μάλλον δεν έχει μέλλον, ο Γιαμμαλής έχει μια γυναίκα που παντρεύτηκε από συνοικέσιο αλλά δεν θέλει να «ατιμάσει».

mprempou.jpg

Προς το παρόν ο έρωτάς τους δεν φαίνεται να έχει αισιόδοξη έκβαση καθώς δεν μπορεί να συνεχιστεί το ειδύλλιό τους.

Μην ξεχνάμε επίσης ότι και η εποχή είναι «δύσκολη» για αυτούς καθώς ο απατημένος μπορεί να καταθέσει μήνυση για μοιχεία η οποία τιμωρείται αυστηρά.

Και οι δύο, ιδιαίτερα η Όλγα, προσπαθούν να κρατάνε απόσταση και να μην ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα, όμως η χημεία τους είναι τόσο έκδηλη που συχνά τους φέρνει κοντά.

Αυτή τη φορά, ο Γιαμμαλής συνόδευσε την Όλγα στο σπίτι της στο οποίο αποφάσισε να επιστρέψει μετά τη σύλληψη του άνδρα της, και όπως ήταν φυσικό υπέκυψαν στον έρωτά τους και φιλήθηκαν.

paradeisos-(11).jpg

Η Όλγα σκεπτόμενη τη γυναίκα και το παιδί του Γιαμμαλή κάνει πίσω και αυτός μοιάζει να πληγώνεται πολύ.

Το Twitter δυσκολεύεται να δεχτεί ότι αυτοί οι δύο δεν μπορούν να είναι μαζί και σκίζει τα ιμάτιά του για τον έρωτα που δεν μπορεί να ανθίσει!

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2542023-92838-mm.jpg
Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2542023-92712-mm.jpg
Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2542023-92628-mm.jpg
Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2542023-92440-mm.jpg
Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-2542023-92541-mm.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved