Ο Παράδεισος των κυριών Spoiler – Ανατροπή: Η Βικτώρια ύποπτη για τον φόνο της Ντέπυς
Media

Ο Παράδεισος των κυριών Spoiler – Ανατροπή: Η Βικτώρια ύποπτη για τον φόνο της Ντέπυς

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Μάρκος, ύστερα από έναν τσακωμό με τον Ντίνο, παραιτείται από τον «Παράδεισο» και ζητάει δουλειά από τον Πάρη. 

Από την άλλη, νέα στοιχεία για τον φόνο της Ντέπυς έρχονται στο φως και ο Γιαμμαλής θεωρεί ύποπτη τη Βικτώρια. Παράλληλα, ο Άγης ζητάει από την Πολυξένη να παντρευτούν.

Ο Αποστόλης θέλει να εκδικηθεί τη Σύρμω και εξαπολύει απειλές εναντίον της. Από την άλλη, ο Σωτήρης προσπαθεί να βγάλει το πολυπόθητο ένταλμα για να καταφέρει να τον συλλάβει. Ύστερα, ο άντρας συναντάει την Όλγα και της εξομολογείται ακόμη μία φορά πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. Την ίδια στιγμή, η Βικτώρια ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα έγκλημα. Η γυναίκα δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βγάλει από τη μέση τον Χρηστίδη. Στο μεταξύ, ο Μάρκος μοιράζεται με τη Μιράντα την υποψία του ότι ο Ντίνος δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την Αμαλία. Όμως ο άντρας αγνοεί πως ο Παπακώστας ακούει τη συζήτησή τους.

paradeisos-(10).jpg

Ο τελευταίος, όπως είναι φυσικό, γίνεται έξαλλος και τσακώνεται άσχημα με τον Μάρκο. Ύστερα από αυτόν τον καβγά, ο Μάρκος δηλώνει την παραίτησή του και η Μιράντα προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη. Ωστόσο, εκείνος της ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να επιστρέφει στον «Παράδεισο» ύστερα από όλα όσα έγιναν. Λίγο μετά, ενημερώνει την οικογένειά του για την παραίτησή του και η σκληρή στάση της Πιπίτσας τον οδηγεί σε πράξεις που δεν θα τολμούσε να κάνει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο Μάρκος ζητάει δουλειά από τον Πάρη, ο οποίος δέχεται να τον προσλάβει. Την επόμενη μέρα, η μητέρα της Μιράντας, η Γιαννούλα, μαθαίνει για τον χωρισμό της με τον Ντίνο και στενοχωριέται. Η γυναίκα, λοιπόν, προσπαθεί να πείσει την κόρη της να τα βρει ξανά με τον νεαρό και εκείνη αρχίζει να σκέφτεται μήπως πρέπει να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Πάρης & Δημητράκης πιάνονται στα χέρια

Ο Δημητράκης βλέπει τη Γεωργία να μιλάει με τον Πάρη και γίνεται έξαλλος. Αμέσως τους πλησιάζει και ζητάει τον λόγο από τον Πάρη με αποτέλεσμα οι δύο νέοι να πιάνονται στα χέρια. Τότε, η Γεωργία, φανερά αναστατωμένη, προσπαθεί να τους χωρίσει. Στη συνέχεια τα πράγματα για την κοπέλα και την οικογένειά της γίνονται χειρότερα. Κι αυτό γιατί ο Δημητράκης μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της και θυμώνει. Έτσι, λοιπόν, ανακοινώνει στον Μάρκο και στην Πιπίτσα ότι θέλει περισσότερη προίκα. Από την άλλη, ο Θανάσης παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κερδίσει την ελευθερία του. Ο άντρας, που κρατάει όμηρο τη Ματούλα, πηγαίνει και βρίσκει τη Μιράντα.

Η τελευταία μόλις τον βλέπει μπροστά της σοκάρεται και ο Χρηστίδης τής λέει πως αν θέλει να αφήσει ελεύθερη τη γυναίκα αλλά και να της αποκαλύψει πού βρίσκεται η κόρη της πρέπει να τον βοηθήσει. Οι όροι του είναι να του βρει έναν γιατρό και να του δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ώστε μετά να μπορέσει να φύγει για πάντα. Η Μιράντα, που ψάχνει εναγωνίως τον τελευταίο καιρό το παιδί της, δέχεται να τον βοηθήσει, ενώ παράλληλα προσπαθεί να σκεφτεί πώς θα καταφέρει να συγκεντρώσει τα λεφτά. Την επομένη, παίρνει την απόφαση να πάρει τα χρήματα από τον κοινό τραπεζικό λογαριασμό που έχει με τον Ντίνο.

paradeisos-(6).jpg

Σύντομα, ο νεαρός αντιλαμβάνεται ότι λείπουν λεφτά από τον λογαριασμό και όταν τα βρίσκει στην τσάντα της Μιράντας απογοητεύεται. Η εμπιστοσύνη του πια έχει κλονιστεί και αποφασίζει να την παρακολουθήσει. Όταν τη βλέπει με τον Χρηστίδη, ξαφνιάζεται και ζητάει εξηγήσεις. 0 άντρας, όμως, παίρνει τα χρήματα και τρέχει να ξεφύγει με αποτέλεσμα να μην αφήνει ελεύθερη τη Ματούλα και να μη λέει στη Μιράντα πού βρίσκεται το παιδί της. Η κοπέλα ξεσπάει σε κλάματα και εξηγεί στον Ντίνο γιατί βρέθηκε με τον Χρηστίδη και εκείνος της συμπαραστέκεται.

Ο Άγης κάνει πρόταση γάμου στην Πολυξένη

Ο Χριστόφορος μαθαίνει ότι ο Άγης θα αποφυλακιστεί, καθώς θεωρείται ύποπτος ο Αποστολής, και χαίρεται ιδιαίτερα. Ο νεαρός, λίγο μετά, επιστρέφει στο σπίτι αποφασισμένος να θέσει τη σχέση του με την Πολυξένη σε άλλο επίπεδο. Συγκεκριμένα, της κάνει πρόταση γάμου και εκείνη δέχεται να τον παντρευτεί. Όμως η Βικτώρια είναι ενάντια σε αυτή τη σχέση και θέλει να τους χωρίσει. Έτσι, λοιπόν, πλησιάζει κρυφά την κοπέλα και την απειλεί πως αν δεν εξαφανιστεί θα αποκαλύψει σε όλους το μυστικό της από το παρελθόν. Η Πολυξένη τρομοκρατείται και μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι χωρίς να την αντιληφθεί κανείς. Από την άλλη, ο ιατροδικαστής λέει στον Γιαμμαλή πως από την εξέταση που έκανε στο πτώμα της Ντέπυς βρέθηκε αμυχή από γυναικείο DNA. Μάλιστα, του τονίζει πως η γυναίκα αυτή πρέπει να βάφει τα νύχια της, κάτι που είναι σπάνιο στην εποχή τους. Έτσι, όταν ο Γιαμμαλής βλέπει τη Βικτώρια και παρατηρεί τα νύχια της, αρχίζει να υποψιάζεται πως εκείνη σκότωσε την Ντέπυ. Το μυστήριο με τη δολοφονία της κοπέλας συνεχίζεται και ο Σωτήρης νιώθει ανήμπορος να διαλευκάνει την υπόθεση, καθώς καινούργια στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως.

paradeisos-(4).jpg

Οι μέρες περνούν και ο Χριστόφορος παραδέχεται την αθωότητά του με τη βεβαιότητα ότι θα συλλάβουν τον Αποστόλη για τον φόνο της Ντέπυς. Όμως ο άντρας παραμένει στη φυλακή για ψευδή κατάθεση, ενώ συλλαμβάνεται ξανά και ο Άγης, αφού, όπως όλα δείχνουν, εκείνος ευθύνεται για τον χαμό της κοπέλας. Λίγο μετά, η Αμαλία άθελά της δίνει μια σημαντική πληροφορία στην Αστυνομία. Συγκεκριμένα, λέει στον Γιαμμαλή πως ο Ντίνος συναντήθηκε με την Ντέπυ πριν τη δολοφονήσουν. 0 αστυνόμος καλεί αμέσως στο τμήμα τον νεαρό για κατάθεση μιας και θεωρείται και εκείνος ύποπτος. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Αποστολής ανακοινώνει στην Όλγα πως όλη της η περιουσία τού ανήκει. Στο άκουσμα της είδησης, εκείνη ταράζεται και αντιδρά. Τότε ο άντρας τής λέει πως θα μεταφέρει όλα τα ακίνητα και χρήματα στον Πάρη, αρκεί να γίνουν οι τρεις τους ξανά οικογένεια!

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved