Survivor All Star: Οι υποψήφιοι Σαλταφερίδου – Κόρομι, τα στατιστικά και το άγριο ξέσπασμα του Τάκη
Media

Survivor All Star: Οι υποψήφιοι Σαλταφερίδου – Κόρομι, τα στατιστικά και το άγριο ξέσπασμα του Τάκη

Survivor All Star: Ισοψηφία στην κάλπη κι έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Γιώργος Κόρομι και η Εύη Σαλταφερίδου.

Ένα επεισόδιο που τα είχε όλα παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (25-04). Αυτή τη φορά οι παίκτες της μπλε ομάδας κατάφεραν να κερδίσουν την ασυλία και μαζί με αυτή και το έπαθλο φαγητού.

unknown_343437449_925083381882044_501514295302096522_n.jpg

Οι κόκκινοι επέστρεψαν στην καλύβα εκνευρισμένοι όχι τόσο που έχασαν όσο επειδή θεώρησαν πως η αντίδραση των μπλε ήταν υπερβολικοί καθώς γύρισαν την καλύβα τραγουδώντας.

Αργότερα στο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως για πρώτη φορά θα τους παρουσιάζει τα στατιστικά στοιχεία με τον Σάκη Κατσούλη να είναι στην πρώτη θέση και τον Σπύρο Μαρτίκα στην τελευταία θέση.

Από τη βραδιά δεν έλειψε όμως και μια αποκάλυψη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας ξέσπασε και λύγισε ταυτόχρονα όταν μπροστά σε όλους αποκάλυψε πως κάποιος από τους παίκτες έσβησε το όνομά του και τον τόπο καταγωγής του που είχε χαράξει με τα γράμματά του πάνω σε μια ξύλινη κατασκευή. Αυτό τον πίκρανε πολύ.

«Έχω στενοχωρηθεί και σκέφτομαι πώς μπορεί ένας άνθρωπος να έχει τόσο κακιά ψυχή μέσα του. Το βρήκα σβησμένο και σκέφτηκαν ποιος το έκανε; Ποιον έχω πειράξει τόσο πολύ; Είναι μίσος αυτό. Είναι κακία. Πώς μπορεί κάποιος να το κάνει αυτό; Για ποιον λόγο; Δεν θέλω καν να ξέρω ποιος το έχει κάνει. Αν το έχει κάνει κάποιος αυτό να αναρωτηθεί βαθιά μέσα του τι άνθρωπος μπορεί να είναι», είπε με συγκίνηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved