Survivor: Οι Μπλε κερδίζουν την τρίτη ασυλία και αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Survivor: Οι Μπλε κερδίζουν την τρίτη ασυλία και αυτοί είναι οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor all star: Οι Μπλε σήμερα, 26 Απριλίου θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία και οι κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο όχι έναν αλλά δύο παίκτες και στο σύνολο για αυτή την εβδομάδα θα έχουμε πέντε υποψήφιους προς αποχώρηση. 

Αυτή την εβδομάδα πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας και χθες η Εύη Σαλταφερίδου και ο Γιώργος Κόρομι μετά από ισοψηφία στην κάλπη βγήκαν στον τάκο.

survivor12.jpg

«Το είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να είμαι υποψήφια. Σαφώς και δεν θέλω να φύγω από το Survivor αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Κρίμα που βγάλαμε δύο, όμως εμένα μου αρέσει που δεν συνεννοηθήκαμε», είπε από την πλευρά της η Εύη Σαλταφερίδου.

«Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου ότι θα βγω υποψήφιος. Και την τελευταία φορά το είχα περάσει πολύ light. Δεν συμφωνώ με τον Σπύρο στο θέμα του φόβου, γιατί δεν κάνουμε μαγειρέματα. Πλέον στα τόσα άτομα που έχουμε μείνει στο Survivor πρέπει να ξέρουμε ότι θα βγούμε υποψήφιοι», ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι.

Σήμερα, 26 Απριλίου θα δούμε έναν ακόμα απαιτητικό στίβο μάχης και... οι Μπλε θα κερδίσουν την τρίτη ασυλία και οι Κόκκινοι θα βγάλουν στον τάκο όχι έναν αλλά δύο παίκτες και αυτοί είναι η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε το τρέιλερ του survivor all star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved