Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση με τον Τσιμιτσέλη - «Η Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε»
Media

Γιώργος Λιάγκας: Η παρεξήγηση με τον Τσιμιτσέλη - «Η Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης εμφανίστηκε στο Πρωινό από τα Ζαγοροχώρια όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, «Κουραμπιέδες από χιόνι» και με αφορμή αυτή τη σύνδεση έκανε μία αποκάλυψη ο Γιώργος Λιάγκας.

Εσείς ξέρατε ότι οι δύο άντρες είχαν παρεξηγηθεί;

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε ότι ανάμεσα σε εκείνον και στον Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε γίνει μία παρεξήγηση στο παρελθόν, εξαιτίας της οποία δεν μιλούσαν για ένα χρονικό διάστημα και η Κατερίνα Γερονικολού, η επί χρόνια σύντροφος του ηθοποιού μεσολάβησε και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους.

tsimitselis-geronikolou-(1).webp

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, το Πρωινό: «Είναι εξαιρετικό παιδί ο Γιάννης. Κάποια στιγμή είχαμε παρεξηγηθεί γιατί είχε κάνει κάτι δηλώσεις και είχε μιλήσει λίγο… Και λέω «γιατί μιλάει έτσι στους δημοσιογράφους;». Παρεξηγήθηκε, δικαίως. Κι εγώ δικαίως είπα την άποψή μου. Και δεν μιλάγαμε ένα διάστημα. Ήταν από τις περιπτώσεις που με στενοχώρησε που δεν μιλάγαμε με τον Γιάννη, γιατί τον εκτιμώ πολύ».

tsimitselis-geronikolou-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η Κατερίνα Γερονικολού μεσολάβησε για να τα βρούμε. Της είπα «μίλα του, τον αγαπάω». Του μίλησε και τελικά καταλάβαμε ότι αγαπιόμαστε, αλλά το κρύβαμε ο ένας από τον άλλον».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Το πρωινό με την αποκάλυψη του παρουσιαστή για την παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved