Βάσια Παναγοπούλου για Γη της ελιάς: «Μη σοκάρεστε από τις σκηνές - Η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια»
THOMAS CHRISOHOIDIS
Media

Βάσια Παναγοπούλου για Γη της ελιάς: «Μη σοκάρεστε από τις σκηνές - Η ζωή γράφει πιο άγρια σενάρια»

Τις σκέψεις της με αφορμή τον στραγγαλισμό της Μυρτάλης από τον Αλέξη στο χτεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς «γη της ελιάς», θέλησε να μοιραστεί η Βάσια Παναγοπούλου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές με αφορμή τα τις σκηνές που ανατρίχιασαν τους τηλεθεατές

Το συγκλονιστικό τέλος της Μυρτάλης έφερε στο μυαλό πολλών όλες οι γυναικοκτονίες που έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Η ανάρτησή της Βάσιας Παναγοπούλου:
Η ηθοποιός αναφέρει στην ανάρτησή της: «Με αφορμή την προβολή του χθεσινού επεισοδίου της σειράς #gitiselias θέλω να υπενθυμίσω πως τον σεβασμό, την εκτίμηση, την αξία της ίδιας της ύπαρξης μας, τα απαιτούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά. Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας σέβεται. Δεν υπάρχει “έρωτας” που δεν μας εκτιμά. Τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά μαθαίνουμε ιστορίες κακοποίησης γυναικών – κυρίως ιστορίες με θανάσιμο φινάλε. Όπως αυτό που χθες βράδυ παρακολουθήσαμε στη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. Μη σοκάρεστε από τις σκηνές που προβλήθηκαν. Συνήθως η ζωή, γράφει πιο άγρια σενάρια. Θυμήσου να σε αγαπάς κάθε μέρα».

Δείτε την εικόνα που ανέβασε:

https://www.instagram.com/p/Csd9TsAo5P4

Η συγκλονιστική συνέχεια:

Ο Αλέξης σε κατάσταση σοκ, τηλεφωνεί στη μητέρα του και την ενημερώνει για τον φόνο της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα γεμίζει με ενοχές γιατί θεωρεί πως άργησε να βγάλει την άδεια εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Σύντομα, όμως, έρχονται και τα χειρότερα. Ο Αλέξης ομολογεί στον Κουράκο όλους τους φόνους.

Ο Στέφανος επιστρέφει για λίγες ημέρες στην Αρεόπολη, θέλοντας να παραστεί στην κηδεία της Μυρτάλης. Η Μαργαρίτα βρίσκεται στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού. Η Ισμήνη μαθαίνει για τον χωρισμό του Χρήστου κι επιμένει να τον φιλοξενήσει στο σπίτι της. Ο Αλέξης οδηγείται στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved