Από το X Factor στη Γη της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω
Media

Από το X Factor στη Γη της Ελιάς – Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω

Από το X Factor στη Γη της Ελιάς και η αποκάλυψη μόλις έγινε! 

Σε ρόλο έκπληξη θα δούμε ένα ταλαντούχο νέο!

Μπαίνει στη σειρά και θα τον δούμε να κάνει παρέα με τον Φίλιππο στο στρατό.

Ο λόγος για τον… Μίλτο Χαρόβα, που θα είναι μαζί φαντάροι, θα αναπτυχθεί μία δυνατή φιλία και θα αποκαλυφθούν πράγματα που θα φέρουν τα πάνω κάτω στη σειρά.

gi98.jpg

Στο σημερινό επεισόδιο πάντως θα δούμε:

Ο Στέφανος δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τον άδικο χαμό της Μυρτάλης. Ο Ισίδωρος, ο Μάνος και η Αθηνά δεν συμφωνούν με την παραίτηση της Μαργαρίτας, και αναλαμβάνουν να ηρεμήσουν την Ιουλία η οποία προσπαθεί να την απομακρύνει.

Η Βασιλική αρχίζει να υποψιάζεται τις υποτιθέμενες προσπάθειες συμφιλίωσης της Αρετής, ενώ εκείνη συνεχίζει τα μάγια με τη βοήθεια της Χρυσούλας. Η Μαργαρίτα νιώθει άβολα από τη στάση των συγχωριανών της και σκέφτεται να εγκαταλείψει τη Μάνη.

Η Αθηνά τής συμπαραστέκεται σε όλα και τη συνοδεύει στην καύση της σωρού του Αλέξη. Ο Ισίδωρος παραχωρεί στην Ισμήνη το υπόλοιπο 20% της εταιρείας τής Μυρτάλης. Η Εύα, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, φεύγει από τη Μάνη αποχαιρετώντας τελευταίο τον Στάθη.

Πάντως στα νέα επεισόδια, θα δούμε τον Λυκούργο και την Χάιδω να παντρεύονται.

Έχουν περάσει πολλές δοκιμασίες και έχουν βγει αλώβητοι.

Τους ενώνει η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, καθώς η φιλία χρόνων που τους έδενε με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μεταλλάχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού μας, αν και η Χάιδω δεν δέχεται ούτε λέξη περί γάμου, καθώς θέλει να τιμήσει τα ήθη και τις παραδόσεις της περιοχής παραμένοντας χήρα, ο αγαπημένος της τής κάνει ξανά πρόταση.

Ο Λυκούργος τής εκδηλώνει την επιθυμία του να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με αφορμή μία φράση της Αρετής, η οποία τον αποκαλεί σε μία στιγμή έντασης σώγαμπρο.

Ο δικηγόρος δεν μπορεί να αντέξει αυτή τη συμπεριφορά και προκειμένου να ζει ελεύθερα στο σπίτι της συντρόφου του της ζητάει να γίνει και επισήμως γυναίκα του. Εκείνη του λέει πως χρειάζεται χρόνο για να το σκεφτεί. Ύστερα από λίγες ημέρες, τελικά η Χάιδω αποφασίζει να του πει το πολυπόθητο «ναι», ενώ πρώτα έχει φροντίσει να πάρει τη συγκατάθεση και την ευλογία του γιου της, του Φίλιππου, ο οποίος έχει πάει πλέον στον στρατό.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, το ζευγάρι οργανώνει έναν λιτό γάμο στο δημαρχείο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved