Γιάννης Μπούτος: «Δεν θα συνεχίσει η εκπομπή...Λογικό να υπάρχουν νεύρα»
Media

Γιάννης Μπούτος: «Δεν θα συνεχίσει η εκπομπή...Λογικό να υπάρχουν νεύρα»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιάννης Μπούτος, το πρωί της Παρασκευής, με αφορμή το επερχόμενο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και αποκάλυψε πως η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στην οποία και ο ίδιος συμμετέχει θα λάβει τέλος.

Ο Γιάννης Μπούτος αναφέρθηκε τόσο στη συνεργασία με την Μάριον Μιχελιδάκη, στην μεσημεριανή ζώνη του OPEN, όσο και στο δικό του τηλεοπτικό μέλλον.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Μπούτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε ότι δεν θα συνεχίσει η εκπομπή. Ήταν όμως μια πάρα πολύ όμορφη και εποικοδομητική σεζόν. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα στη Μάριον γιατί στάθηκε δίπλα μου, όχι μόνο σαν συνεργάτης, αλλά και σαν μητέρα όπως και η υπόλοιπη ομάδα ήταν πάρα πολύ κοντά μου. Οπότε μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το ταξίδι».

marion-mixelidaki-(1).jpg

«Στον απολογισμό μου κρατάω πάντα τα καλά. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τι πήγε λάθος γιατί ξέραμε από την αρχή ότι ανταγωνιστική ζώνη, η πίτα έχει χωριστεί σε πολλά κομμάτια και δεν μπορούν να πάρουν όλοι μεγάλο κομμάτι οπότε αυτό έχει σαν φυσικό επακόλουθο να δημιουργήσει κάποια νεύρα. Αυτά όμως νομίζω πως είναι λογικό να συμβαίνουν σε κάθε δουλειά».

1675215906825-79299467-Mixelidaki-cover.jpg

«Θα είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιοι άλλοι θα είναι μαζί και ποιοι έχουν επικυρώσει την συμφωνία. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, πολύ ωραίο σχήμα μού ακούγεται και νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ωραία σύνθεση ανθρώπων» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιάννης Μπούτος στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved