Λίτσα Γιαγκούση: «Σταμάτησε απότομα. Αποχώρησα. Δεν θα ξαναδούλευα με τον…»
Media

Λίτσα Γιαγκούση: «Σταμάτησε απότομα. Αποχώρησα. Δεν θα ξαναδούλευα με τον…»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «Πάμε Δανάη!» η Λίτσα Γιαγκούση και μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ποιον καλλιτέχνη δεν θα συνεργαζόταν ξανά. 



Το 1981 η Λίτσα Γιαγκούση συμμετείχε στα καλλιστεία και όπως αποκάλυψε, πήγε μετά από παρότρυνση φίλων της. Το άγχος της ήταν τεράστιο και πριν βγει στην πασαρέλα έβαλε τα κλάματα.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στην Ρούλα Κορομηλά. Κατά λάθος είχε φανεί το εσώρουχό μου», είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα ευτράπελα που της έχουν συμβεί στις πίστες.

«Ένας μεθυσμένος θαμώνας ανέβηκε στην πίστα, με βούτηξε απ’ τα πόδια και μου τα φίλαγε. Με έπιασαν τα γέλια. Δεν χάνω την ψυχραιμία μου πάνω στη σκηνή. Το πιο περίεργο δώρο από θαυμαστή ήταν δαχτυλίδι πρότασης γάμου», αποκάλυψε.

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το «Μυθιστόρημα» έπαθε αναφυλαξία και γέμισε καντήλες επειδή κυλιόταν στο γρασίδι, με αποτέλεσμα να διακοπεί το γύρισμα για 4 ώρες.

litsagiagkousi_340042006_769698971407088_4854133315186474518_n.jpg

«Στη συνεργασία μου με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο σταμάτησε απότομα η ορχήστρα την ώρα του προγράμματός μου. Αποχώρησα. Δεν θα ξαναδουλευα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο», είπε.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχτηκε από σκύλο: «Μία η ώρα τη νύχτα πήγαμε σε έναν εκτροφεα ντοπερμαν. Το σκυλί είχε γενέθλια και πήγα να το φιλήσω, με βούτηξε. Έκανα το ίδιο βράδυ πέντε ώρες χειρουργείο, ευτυχώς που βρήκαμε τον γιατρό. Μεγάλο σοκ. Μου άφησε μόνο ένα πολύ μικρό σημάδι. Την επομένη μέρα με 100 ράμματα στο πρόσωπο με ρωτούσαν τι κάνω, απαντούσα «καλά» και πραγματικά το εννοούσα», είπε.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως κάνει υαλουρονικό και μπότοξ, ενώ ανοιχτή είναι στο ενδεχόμενο να κάνει και lifting.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved