Νίκος Ζιάγκος: Ανέβαλε τον γάμο με τη σύντροφό του δυο φορές και αποκάλυψε τον λόγο
Media

Νίκος Ζιάγκος: Ανέβαλε τον γάμο με τη σύντροφό του δυο φορές και αποκάλυψε τον λόγο

Ο Νίκος Ζιάγκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για μία δήλωσή του, η οποία προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, κι όπως εξήγησε ο ίδιος, ήταν ένα αστείο που παρερμηνεύθηκε, για τον γάμο με τη σύντροφό του που ανέλαβε δύο φορές αλλά και τη φήμη του «αντροχωρίστρα»

«Η δήλωσή μου ότι έχω βρεθεί ερωτικά με 3.000 γυναίκες ήταν ένα αστείο που έκανα το 2014. Το αστείο μου αυτό το άλλαξαν συντακτικά και έκαναν μία τερατώδη συνέντευξη. Δεν έχω πει ποτέ τέτοια πράγματα, άλλα έλεγα και άλλα έγραφαν», δήλωσε.

«Έχω φάει μπόλικες χυλοπίτες από τις γυναίκες. Οι περισσότερες γυναίκες με ήθελαν επειδή ήμουν γνωστός. Κάποια στιγμή σε πειράζει αυτό. Όταν ήμουν στα νησιά «την έπεφτα» σε ξένες, που δεν με ήξεραν για να μετρηθώ «στα ίσα». Πιτσιρικάς είχα κόμπλεξ με τη μύτη μου, ενώ στις ξένες γυναίκες άρεσε πολύ», είπε.

ziagkos.jpg

Ο Νίκος Ζιάγκος αποκάλυψε πως εκείνος και η σύντροφός του ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω πανδημίας, ενώ ζουν εδώ και πολύ καιρό μαζί.

«Είχα ένα σύνδρομο στα 24 μου, κυνηγούσα γυναίκες που ήταν απόμακρες. Έβλεπα ωραίες γυναίκες στα μπαλκόνια τους και έβαζα στόχο σε 1,5 μήνα να βγω μαζί τους ραντεβού. Για να πλησιάσω τις γυναίκες που είχα βάλει «στόχο» έκανα ακόμα και τον ντελιβερά».

«Στη Φωκίωνος Νέγρη είχα τη φήμη του «αντροχωρίστρα». Κάποιες φορές που είχα βγει με παντρεμένες προέκυψαν θέματα», συμπλήρωσε και αποκάλυψε πως μετά από τον χωρισμό του με την πρώην γυναίκα του βίωσε μία περίοδο αλκοολισμού.

Για την Σοφία Αλιμπέρτη δήλωσε πως μπορεί να κάνει και δεύτερη και τρίτη καριέρα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved