Ναταλία Σουίφτ: «Έχει μια γοητεία το να ζεις μια άλλη δεκαετία μέσα από μια παραγωγή μυθοπλασίας»
Media

Ναταλία Σουίφτ: «Έχει μια γοητεία το να ζεις μια άλλη δεκαετία μέσα από μια παραγωγή μυθοπλασίας»

Πολλά υποσχόμενη και ταλαντούχα, η Εύη της τηλεοπτικής σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», η κατά κόσμον Ναταλία Σουίφτ, ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για όλα, αποκαλύπτοντας όσα δεν ξέρουμε για εκείνη...

Πώς έζησες αυτήν τη χρονιά;

«Ήταν μια όμορφη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Έχει μια γοητεία το να ζεις μια άλλη δεκαετία μέσα από μια παραγωγή μυθοπλασίας. Πολλά υποσχόμενη»

Ήταν δελεαστικό το ότι ένα κορίτσι των 90s πρέπει να υποδυθεί μια ηρωίδα του ’80;

«Σίγουρα. Ήταν μια μεγάλη πρόκληση, σε σημείο που είχα ένα μικρό άγχος. Ήθελα να αποτυπώσω κάθε σκηνή με σεβασμό και όσο πιο πιστά μπορούσα. Για να τα καταφέρω, διάβασα πολύ, ρώτησα πολύ, είδα ταινίες για την εποχή»

1681305994315-111859275-natalia-swift-(12).jpg

Την Εύη (την ηρωίδα της σειράς) την αγάπησες;

«Την έχω αγαπήσει πολύ, την έχω καταλάβει. Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα, αλλά επιλέγει να Η προσπαθεί. Είναι αγαπημένος ρόλος»

Ποιο θα είναι το φινάλε της; Θα ανθήσει ο έρωτός της με τον Αλκή;

«Το ξέρω, αλλά δεν θα το πω! Για να δώσω, όμως, ένα μικρό «τυράκι», θα απαντήσω θα πω ότι ο έρωτός της με τον Αλκή θα ανθήσει πολύ! (Γέλια.) Είναι μία από τις ευχάριστες εξελίξεις...»

Ποιο θα ήθελες, εσύ προσωπικά, να είναι το τέλος της Εύης;

«Η Εύη περισσότερο θα απασχολήσει για σχέση με τον πατέρα της, Χρήστο (Γιάννη Στάνκογλου). Έχει πάρει την απόστασή της τη χρειάζεται. Όμως, στο τέλος θα υπάρξει άφεση αμαρτιών, του έχει μεγάλη αδυναμία και το έχει δείξει. Δεν έχει σταματήσει να τον, αγαπάει, παρά τα όσα έχει μάθει»

natalia-swift-(2).jpg

Τι κρατάς περισσότερο από αυτήν τη δουλειά;

«Κρατάω την εμπειρία, τους συναδέλφους τους φίλους που έκανα. Δημιουργήθηκαν υπέροχες σχέσεις και για εμένα αυτό είναι το πιο σπουδαίο».

Γίνατε μια ωραία παρέα;

«Οσο κλισέ κι αν ακούγεται το «περνάμε καλέ και αυτό βγαίνει προς τα έξω», σ’ εμάς ισχύει. Υπήρξαν αγάπη και σεβασμός μεταξύ μας...», λέει η ηθοποιός στο Typos Tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved