Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής κλείνει το «Όνειρο» και η Νίτσα ομολογεί στη Βρεττώ τον φόνο του Νώντα
Media

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής κλείνει το «Όνειρο» και η Νίτσα ομολογεί στη Βρεττώ τον φόνο του Νώντα

Αυτή η νύχτα μένει: Καταιγιστικές είναι και απόψε (5/7) οι εξελίξεις στη σειρά που ρίχνει αυλαία την ερχόμενη Κυριακή. 

Ο Χρήστος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες από τον εισαγγελέα αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος. Η Ζέτα βρίσκεται μετέωρη ανάμεσα στις αναμνήσεις που βρίσκονται παντού και την πραγματικότητα που και πάλι την πιέζει.

M.-Katsandrh_6.jpg

Ο Στρατής βρίσκεται στα άκρα και χάνει τον έλεγχο των πραγμάτων, κλείνει το “Όνειρο”, συγκρούεται με όλο τον κόσμο του μαγαζιού, κάνοντας και τη Νίκη να σκέφτεται όλο και περισσότερο πως ήρθε η ώρα για το τέλος. Η αγωνία της εξορισμένης Βρεττώς για τα παιδιά της θα την οδηγήσει στην πόρτα του Γιώργη και η αποκάλυψη της Νίτσας θα την αφήσει άναυδη.

Δείτε το trailer:

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης και Γιάννης Στάνκογλου, Άννα Μάσχα, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Κόρα Καρβούνη, Γιάννης Τσορτέκης, Γιάννος Περλέγκας, Ελένη Ρουσσινού, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Αρμένης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Κώστας Μπερικόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Νταλιάνης, Στάθης Κόικας, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Μελίνα Λεφαντζή, Γιώργος Παπαπαύλου, Τάσος Λέκκας, Νίκος Αλεξίου, Δημήτρης Πλειώνης, Ιωάννης Απέργης, Νικολέτα Καρρά, Ελένη Βεργέτη, Θανάσης Βλαβιανός, Αναστασία Τσιλιμπίου, Σπύρος Σταμούλης, Δημήτρης Καραμπέτσης, Νίκος Βατικιώτης, Γιώργος Τσάφας, Δανάη Λουκάκη, Γιώργος Ψυχογιός, Χρήστος Παπαδόπουλος, Φοίβος Παπακώστας, Διονύσης Μακρής, Μάρω Παπαδοπούλου, Ελισάβετ Καβαλάκη, Μιχάλης Αλικάκος, Έκτορας Φέρτης, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Τζωρτζίνα Χρυσκιώτη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved