Οι ανεξίτηλες καλοκαιρινές αναμνήσεις αγαπημένων διάσημων Ελλήνων
Media

Οι ανεξίτηλες καλοκαιρινές αναμνήσεις αγαπημένων διάσημων Ελλήνων

Αγαπημένοι Έλληνες διάσημοι μοιράστηκαν με το MEGA αναμνήσεις από καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Δεν θα ξεχάσω τις διακοπές στο Μπαλί. Γνώρισα μια πολύ διαφορετική κουλτούρα και ήταν κάτι εντυπωσιακό για μένα».

Αυτό που θυμάται έντονα η Δήμητρα Ματσούκα είναι έναν χειμώνα που χιόνιζε πολύ, και πήγε με την παρέα της στην Ταϊλανδή που ήταν κατακαλόκαιρο.

«Η πιο ζωντανή καλοκαιρινή ανάμνηση που έχω είναι όταν μπήκα για πρώτη φορά στο σπίτι μου στην Αίγινα και έβλεπα το απέραντο γαλάζιο», για τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε: «Δεν θα ξεχάσω το καλοκαίρι που συνάντησα τον Τζον Λένον στη Μύκονο και έβγαλα φωτογραφία μαζί του».

image-(6).jpg

Για τον Θανάση Αλευρά οι αξέχαστες διακοπές είναι στην Κύθνο και τα γέλια με τους φίλους του, αλλά και τις διακοπές του όταν ήταν παιδί στην Πρέβεζα.

«Οι πρώτες μου διακοπές ήταν στην Χαλκιδική σε αντίσκηνο. Υπήρχε ηρεμία, κοιτούσα τα άστρα και κοιμόμουν πολύ νωρίς», θυμάται ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης

Ο Ησαϊας Ματιάμπα μοιράστηκε την δική του χαραγμένη καλοκαιρινή ανάμνηση στο χωριό του στον Πλατανιά, Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και τις περσινές διακοπές με την οικογένειά του στην Κρήτη.

«Θυμάμαι τις διακοπές μου ως παιδάκι με την ξαδέλφη μου και την θεία μου. Έχω ακόμα την μυρωδιά από την θάλασσα και από την πλαζ που πηγαίναμε», για τον Αντώνη Λουδάρο.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved