Ρεμπούτσικα για Μαίρη Χρονοπούλου: «Βρεθήκαμε το Σάββατο στο σπίτι μου…» - Η επίσκεψη στο νοσοκομείο
Media

Ρεμπούτσικα για Μαίρη Χρονοπούλου: «Βρεθήκαμε το Σάββατο στο σπίτι μου…» - Η επίσκεψη στο νοσοκομείο

Η Μαίρη Χρονοπούλου παραμένει για τέταρτη μέρα στην εντατική στον Ευαγγελισμό και η κατάστασή της είναι κρίσιμη μετά από την πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της στην Παιανία.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα έχει στενή σχέση με την Μαίρη Χρονοπούλου και μίλησε στο Πρωινό : «Είμαστε πολύ κοντά εδώ και αρκετά χρόνια, την ξέρω πάρα πολλά χρόνια τη Μαίρη. Είμαστε πολύ κοντά η μία στην άλλη με πολλή αγάπη, κάναμε πολύ ωραίες κουβέντες, κάναμε συζητήσεις, λέγαμε τα εσώψυχά μας. Μία γυναίκα, μες τα νιάτα, ήταν ζωντανή, μία γυναίκα που έχει να δώσει πράγματα. Πριν γίνει αυτό, το Σάββατο ήμασταν μαζί στο σπίτι μου και τρώγαμε, πολύ ευδιάθετη, πολύ χαρούμενη.»!

maryxr.jpg

Και πρόσθεσε: «Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ με αυτό που έγινε. Δεν μπορούσαμε καν να φανταστούμε ότι θα γίνει αυτό το κακό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι της μίλησα, να έχουμε ελπίδα και να προσευχηθούμε γι’ αυτήν».

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα αφού επισκέφτηκε τη φίλη της -για μόνο τρία λεπτά- όσο ακριβώς επιτρέπεται από το επισκεπτήριο κι αφού συζήτησε για λίγη ώρα στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου με τα δύο πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος της Μαίρης, αποχώρησε για το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σχεδόν δίπλα στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου, στην Παιανία.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved