Λιάγκας κατά Αλεξάνδρου: «Αν ισχύει... για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει»
Media

Λιάγκας κατά Αλεξάνδρου: «Αν ισχύει... για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε με αφορμή την καταγγελία του δημοσιογράφου κατά του Δημήτρη Αλεξάνδρου γιατί τον απείλησε, αφού αποκάλυψε το όνομα του γιου του πριν τη βάφτιση.

Ο Γιώργος Λιάγκας ενημερώθηκε για το περιστατικό και το γεγονός ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για την καταγγελία που του έγινε από τον δημοσιογράφο και ο παρουσιαστής απευθυνόμενος στην Ελένη Βουλγαράκη με την οποία ο Δημήτρης έχει συνεργαστεί:

«Τι έγινε με τον φίλο σου τον Αλεξάνδρου, Ελένη; Δεν μας τα είπες καλά χθες. Έκανε φάουλ από ό,τι μαθαίνω. Συγγνώμη αλλά έκανε μεγάλο φάουλ, αν λέει αλήθεια ο Κούτρας ότι τον πήρε τηλέφωνο και τον έβρισε. Και πήγε και το κατήγγειλε! Συγγνώμη τώρα, αλλά είναι συμπεριφορές ανθρώπων αυτές; Να φτάνουμε και να απειλούμε;»!

liagkas-proino-710x401.jpg

Και συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας σε έξαλλη κατάσταση: «Όλους αυτούς τους ανθρώπους που αν κάνουν αυτά που κάνουν, τους αποθεώνουν τα social και τους θεωρούν και μάγκες και ωραίους. Αν ισχύει. Για να ξέρει ο κόσμος ποιους αποθεώνει και ποιους κράζει. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι που βαφτίζονται μοντέρνοι και είναι στα social, ξαφνικά αποθεώνονται και οι άλλοι είναι παρίες. Να δούμε αν αξίζουν της αποθέωσης που τυγχάνουν που κ@λ@νετε όλοι να πείτε τις αλήθειες».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved