Η μάγισσα: Η Θεοφανώ θα ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της-Το καινούριο όραμα περιπλέκει τα πράγματα
Media

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ θα ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της-Το καινούριο όραμα περιπλέκει τα πράγματα

Η μάγισσα: Η Θεοφανώ παίρνει κι άλλες πληροφορίες για τη μητέρα της απ’ την Αγάθη και τον Μανόλη. Τι μαθαίνει για τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή; Τι είναι αυτό που θα την αναστατώσει;

Ο Μιχαήλ δε δέχεται πως τα οστά που βρήκε ο Κανέλλος, είναι του αδερφού τους, του Τζανέτου και ξεσπάει άγριος καυγάς ανάμεσά τους.

Ο Μάρκος με τον Τζανή συγκρούονται μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους ίσως έχει να κάνει με την οικογένειά τους.

2..jpg

Η μάγισσα

Στον πύργο των Γερακάρηδων, ο Μισέλ προσπαθεί να εγκλιματιστεί στη νέα πραγματικότητα.

Η Δαμιανή πείθει τον Μιχαήλ για μια απόφαση που θ’ αλλάξει για πάντα τη ζωή του Τζανή.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να ανακαλύψει τι απέγινε η μητέρα της, ενώ ένα καινούριο όραμα θα περιπλέξει τα πράγματα.

Η μάγισσα - Δείτε sneak preview παρακάτω:

Η μάγισσα - Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Μιχαήλ ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για τον φόνο του εγγονού του. Αρχικά, οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο.

Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό, ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του. Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου, φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ.

Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού. Ο Μανόλης και η Αγάθη ταραγμένοι που η Θεοφανώ ανακάλυψε τη σπηλιά, που ζούσε η μητέρα της, αποφασίζουν να της πουν την αλήθεια για το παρελθόν της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved