Χριστίνα Παππά: «Νομίζω ότι ο Αντρέας Γεωργίου δεν με συμπαθεί»
Media

Χριστίνα Παππά: «Νομίζω ότι ο Αντρέας Γεωργίου δεν με συμπαθεί»

 Καλεσμένη στο Πρωινό Σουσού  ήταν η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την εγγονή της, την προσωπική της ζωή και οι τηλεοπτικές προτάσεις.

Η ηθοποιός ανέφερε στην Ελένη Τσολάκη: «Η προσωπική μου ζωή είναι προσωπική. Άμα είσαι καλή μητέρα και έχεις ένα παιδί δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι μόνη σου. Δεν έχω σκεφτεί ότι “άντε κάνε τη ζωή σου τώρα”. Η ζωή μου τώρα είναι τέλεια! Έχω τέλειες συντροφιές. Ίσως να φταίνε και οι ορμόνες.

pappachristina.jpg

Δεν με ενδιαφέρει η ερωτική συντροφιά με την έννοια της ερωτικής. Εγώ θέλω συντροφιά! Έχω τον γιο του, τον συνέταιρό μου. Δεν νομίζω ότι μπορώ να ερωτευτώ ξανά με τον τρόπο που ερωτευόμουν, που χτυπούσε η καρδιά μου παρότι το θέλω.

Νομίζω έχω γίνει πολύ δύσκολη γιατί το ένα μου ξινίζει, το άλλο μου μυρίζει. Θέλω να το νιώσω. Τώρα είμαι κουλ, είμαι ήσυχη! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπούν!».

mpezan-pappa-scaled.jpg

Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε η Χριστίνα Παππά: «Ναι μας έχει γίνει πρόταση να κάνουμε κάτι τηλεοπτικά με την Άννα Μπεζάν. Ήταν μια εκπομπή, το συζητήσαμε αλλά δεν προχώρησε. Είχε προταθεί σε όλη την οικογένεια. Μας ζήτησαν και σαν ριάλιτι τη ζωή μας που δεν πρόκειται να το κάνω αλλά και εκπομπή, θα δούμε… Μου λείπει η υποκριτική! Υπάρχει ένας ρόλος που είναι τελείως Χριστίνα. Μου έχει γίνει πρόταση να συμμετέχω αλλά την άνοιξη δεν μπορούσα λόγω των μαγαζιών στην Μύκονο.»!

xristina_pappa.jpg


Και κατέληξε λέγοντας η ηθοποιός: «Η αγαπημένη μου σειρά που περίμενα αλλά δεν μου το ζήτησαν ποτέ είναι Η γη της ελιάς. Νομίζω ότι ο Αντρέας Γεωργίου δεν με συμπαθεί».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved