Αντίνοος Αλμπάνης: «Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι;»
Media

Αντίνοος Αλμπάνης: «Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι;»

The 2night show: Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου φιλοξενήθηκε ο Αντίνοος Αλμπάνης το βράδυ της Δευτέρας (16-10).

Ο ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media μιλώντας για ανθρώπους που κανιβαλίζουν και «κουνούν» το δάχτυλo χωρίς να γνωρίζουν.

albanis-(4).jpg

«Στα social media δεν γίνεται παρατήρηση, γίνεται κανιβαλισμός. Υπάρχει μία τάση νουθεσίας απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν τον γνωρίζουν καν και που δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι η δουλειά του. Τι να κάνω; Να ντραπώ για τη δουλειά μου; Αυτή είναι η δουλειά μου… Επίσης, δεν έχω τον έλεγχο της δουλειάς μου. Μπορώ να ζητήσω, να παρακαλέσω να μη γίνει μία δημοσίευση μια δεδομένη χρονική στιγμή αλλά δεν το ακούνε και πάντα οι εταιρείες», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός και συνέχισε:

albanis-(2).jpg

«Μου κουνούσαν το δάχτυλο άνθρωποι που πήγαιναν στη δουλειά τους κανονικά αλλά εγώ δεν έπρεπε να δουλέψω. Δεν ήταν ηθικό να εργαστώ, επειδή η δική μου δουλειά έχει να κάνει με την εικόνα. Υπάρχει ένα αξιακό σύστημα που μάλλον κάνει διακρίσεις. Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και νομίζει ότι είναι κομμάτι της ζωής μου. Κανένα εμπορικό post δεν είναι κομμάτι της ζωής μου. Είναι ένα περιεχόμενο σκηνοθετημένο, μία παραγωγή συμφωνημένη. Εγώ λέτε να μην πονάω; Λέτε να χαίρομαι που καίγεται η Ελλάδα;».

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, ο Αντίνοος Αλμπάνης ανέφερε:

1697525900092-123965273-albanis-(1).jpg

«Υπάρχει άνθρωπος που δεν θέλει έναν άνθρωπο δίπλα του; Ποιος γυρίζει το βράδυ και περιμένει το ταβάνι να τον χαϊδέψει; Έζησα το να έχω βρει τον άνθρωπό μου και ακριβώς επειδή το έζησα θέλω να το ξαναζήσω. Ακόμη κι αν έληξαν αυτές οι σχέσεις ζόρικα, το μαζί έχει μια γλύκα. Δεν ξαναγυρνώ στο παρελθόν, θεωρώ ότι τα πράγματα κάνουν τον κύκλο τους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved