Super Kατερίνα: Άγριος καβγάς – Γύρισε την πλάτη του ο Μικρούτσικος! Σε απόγνωση η Καινούργιου
Media

Super Kατερίνα: Άγριος καβγάς – Γύρισε την πλάτη του ο Μικρούτσικος! Σε απόγνωση η Καινούργιου

Άγριος καβγάς στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα.

Μετά την προβολή αποσπάσματος από το live του Fame Story η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε τη γνώμη του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Ο παρουσιαστής ξεκίνησε να μιλά ενώ έγινε έξαλλος όταν τον διέκοψε ο συνεργάτης τους, Γιάννης Πουλόπουλος.

kainourgiou-(1).jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θεώρησε ασέβεια αυτή την κίνηση του δημοσιογράφου, καθώς όσο μιλούσε παρενέβη και τον διέκοψε.

Εμφανώς εκνευρισμένος ο παρουσιαστής γύρισε την πλάτη του με την Κατερίνα Καινούργιου να μην μπορεί να τους διακόψει κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις.

Δες το απόσπασμα

Θυμίζουμε πως από το Live της Παρασκευής αποχώρησε η Χριστίνα Ζιώγα. Στη διάρκεια της βραδιάς και μετά το επεισόδιο που είχε συμβεί ανάμεσα στην ίδια και τη γνωστή στυλίστρια λίγες μέρες πριν όταν η Χριστίνα αρνήθηκε με πολύ έντονο τρόπο να αλλάξει ρούχα, αυτά που της υποδείκνυε δηλαδή η Κατσαΐτη, κατηγορώντας μάλιστα την τελευταία για πολύ έντονη συμπεριφορά απέναντί της, οι δύο γυναίκες ήρθαν ξανά σε αντιπαράθεση, όμως και πάλι δεν βγήκε άκρη ανάμεσά τους και έτσι κάπως συνεχίστηκε μεταξύ τους η άτυπη κόντρα τους.


Κάτι που φάνηκε να μην αρέσει καθόλου στο τηλεοπτικό κοινό που αποφάσισε να μη δώσει ασυλία στην Χριστίνα αλλά και να τη διώξει από το παιχνίδι. Η Χριστίνα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε γεμάτη από την εμπειρία που έζησε μέσα στο Fame Story, παραδέχτηκε ότι η Άννα που ήταν συνυποψήφιά της για αποχώρηση είχε καλύτερη εμφάνιση από την ίδια στο χθεσινό live και δήλωσε ότι η εμπειρία αυτή θα της μείνει για πάντα αξέχαστη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved