Η Φόνισσα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Καραμπέτη! «Είναι προς τιμήν της», λέει η Κατερίνα Μπέη
Media

Η Φόνισσα: Η απίστευτη μεταμόρφωση της Καραμπέτη! «Είναι προς τιμήν της», λέει η Κατερίνα Μπέη

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Κατερίνα Μπέη το απόγευμα της Δευτέρας (30-10).

Η συγγραφέας και η σεναριογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πολυαναμενόμενη ταινία «Η Φόνισσα» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους σε λίγες ημέρες.

mpei.jpg

Κατερίνα Μπέη

Η Κατερίνα Μπέη μίλησε για την πρωταγωνίστρια Καρυοφύλλια Καραμπέτη αναλύοντας την «κακοποίηση» στην εικόνα της για τις ανάγκες της ταινίας.

«Η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη θα κάνει πρεμιέρα 6 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη και 30 στην Αθήνα. Η Ευτυχία δεν παίδεψε εμένα αλλά η παραγωγή. Όσο πιο πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν, μπαίνουν βγαίνουν, έχουν ένα όραμα. Σου λέει φτιάξε μια σεκάνς που να είναι με τη μάνα πιο πολύ.

karampeti-h-fonissa-(2).jpg

Η «Φόνισσα» με πρωταγωνίστρια την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Είχε γίνει το σενάριο μίνι σειρά.
Ήταν μια πολύ ευτυχής συγκυρία γιατί όσο λάθος πήγαν στην αρχή τόσο καλά πήγαν στη συνέχεια. Εγώ δουλεύω με την TanWeer που έκανε και τα Καλύτερά μας χρόνια και την Ευτυχία. Συλλογικά παίρνουμε τις αποφάσεις και στο τέλος ένας αποφασίζει, όχι ο σεναριογράφος.

Η Καρυοφυλλιά είναι κατάλληλη για αυτόν τον ρόλο ειδικά έτσι όπως την έκαναν που της έβαλαν μουστάκι, γκρίζα μαλλιά. Την “κακοποίησαν”. Προς τιμήν της το δέχεται και το κάνει με την καρδιά της. Το έχει χορτάσει και το έχει επεξεργαστεί πολύ ωραία. Τη μία τη βλέπεις μια θεά και μετά τσαλακώνεται.

1698681431890-667531366-karampeti-h-fonissa-(2).webp

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Βρίσκω τις γυναίκες πολύ ενδιαφέρουσες. Τις παρέες τις γυναικείες τις ξεχωρίζω και τις θεωρώ πιο διασκεδαστικές. Μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτονται, πόσο περίπλοκες είναι, πως δικαιολογούν ό,τι θέλουν με δαιδαλώδεις ρυθμούς σε σχέση με τους άντρες που είναι σε κουτάκια», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved