Γιαννόπουλος: Μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, μύριζε και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή
Media

Γιαννόπουλος: Μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, μύριζε και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στο Πάμε Δανάη στην επιτυχημένη σειρά «Το σόι σου» στην οποία πρωταγωνιστούσε, στις ερωτικές σκηνές και στον θάνατο της μητέρας της.

«Τους συμφέρει μάλλον το ‘’Σοι’’ να παίζει σε επαναλήψεις γιατί δεν παίρνουμε σχεδόν τίποτα σε χρήματα από τις επαναλήψεις. Διαβάζουν όλοι κάθε χρόνο ότι το ‘’Σοι’’ θα ξαναγίνει αλλά γίνεται ποτέ. Με έχει φέρει πολλές φορές θαυμάστρια σε δύσκολη θέση αλλά το ξεπερνάω. Φέτος στην Καλαμάτα ήρθε μια κοπέλα μέσα στη θάλασσα με χαρτί και στυλό για να της υπογράψω αυτόγραφο. Την είδα που ψιλοθύμωσε επειδή δεν της έδωσα αυτόγραφο γιατί ήμουν μέσα στο νερό. Οπότε βγήκα και ζήτησα συγγνώμη. Δε μου αρέσει να δυσαρεστείται ο κόσμος».

Αναφερόμενος στις ερωτικές σκηνές στις σειρές που έχει παίξει, προχώρησε σε μία σειρά αποκαλύψεων.

«Πριν κάποια χρόνια μια συνάδελφος ήταν ιδρωμένη, κάπως μύριζε, και δεν μπόρεσα να κάνω την ερωτική σκηνή. Έχω κάνει ερωτικές σκηνές με μεγάλα ονόματα και ήταν όλα μια χαρά. Χρειάζεται αυτοσεβασμός. Πριν φιληθείς, θα πλύνεις τα δόντια σου, θα φας μια τσίχλα, θα έχεις κάνει μπάνιο, δεν θα έχεις φάει τζατζίκι και κρεμμύδι. Τα αυτονόητα».

giannopoulos.jpg

Γιώργος Γιαννόπουλος

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε και στον χαμό της μητέρας της.

«Πιστεύω ότι μητέρα μου όταν είχε αλτσχάιμερ με γνώριζε κατά βάθος. Με πλήγωσε το γεγονός ότι έχασα τη μητέρα μου. Όχι ότι ήταν άρρωστη. Μάνα είναι μόνο μια. Της τα έλεγα όλα και μου τα έλεγε και εκείνη, για αυτό δεν μετάνιωσα ότι δεν της είχα πει πράγματα πριν φύγει. Έπαιζα στο ‘’Μπαμπά μην ξαναπεράσεις’’ όταν έχασα την αδερφή μου. Για εμάς είναι δουλειά. Εργασία όπως λέω εγώ. Πήγα, έθαψα την αδερφή μου, και μετά είχα απογευματινή παράσταση. Πήγα με το ζόρι και μπήκα στο φέρετρο για τη σκηνή της παράστασης ‘’Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις’’».

Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι σε σχέση ενώ μίλησε και για τις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί.

giannopoulos1.jpg

«Έχω κοπέλα και είναι μια χαρά. Είμαι της άποψης ότι ‘’ό,τι είναι να γίνει θα γινεί και ό,τι δεν έγινε δεν έπρεπε να γινεί. Αν είναι να κάνω οικογένεια θα κάνω, αν όχι δε θα στενοχωρηθώ για αυτό. Είμαστε στη μικρή σκηνή ‘’Ωμέγα’’ στο δημοτικό θέατρο Πειραιά στο έργο ‘’Ελέφας’’ του Κώστα Μποσταντζόγλου. Ένα έργο παγκόσμιας δραματουργικής αξίας, το οποίο έχει ανέβει δύο φορές και τώρα είναι η Τρίτη. Η σκηνοθεσία είναι του Λευτέρη Γιοβανίδη και είμαστε μαζί με τη Μπέσυ Μάλφα από την Τετάρτη μέχρι την Κυριακή. Είμαι και στο θέατρο ‘’Ακροπόλ’’ με την παιδική παράσταση ‘’Τα ψηλά βουνά’’ του Ζαχαρία Παπαντωνίου. Τα παιδιά με αγαπάνε ως ‘’Χαμπέα’’ και κάνουν χαμό. Στο σημείο που κατεβαίνω από τη σκηνή ως χωροφύλακας γίνεται ο χαλασμός κυρίου και παίζω με τα παιδιά».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved