Media

«Γιατί με εκνευρίζεις τώρα;» - Ενοχλημένη η Στικούδη - Πρόδωσε το φύλο του μωρού

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: Στο opening του νέου μαγαζιού του Στάθη Σχίζα βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9/11 η Κατερίνα Στικούδη μαζί με τον σύζυγό της.

Η ίδια, έκανε δηλώσεις στις κάμερες ενώ δεν έκρυψε και τον εκνευρισμό της, δίνοντας τη δική της απάντηση, στην ερώτηση για τα επικριτικά σχόλια που έχει δεχτεί η Δέσποινα Βανδή.

«Να μας πει τότε ο κόσμος τι ακριβώς πρέπει να φοράμε, πού πρέπει να πηγαίνουμε, πώς πρέπει να αναπνέουμε, πώς πρέπει να μαγειρεύουμε, πώς πρέπει να περπατάμε. Να τα λένε οι άλλοι για εμάς, τι πρέπει να κάνουμε.

stikoydh.jpg

Πολύ εκνευρίζομαι εγώ με αυτά, δεν μου αρέσουν καθόλου όλα αυτά τα σχόλια. Δεν θύμωνα, αλλά τώρα κάτι έχω πάθει, δεν ξέρω, και δεν τα δέχομαι πια», είπε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη και στη συνέχεια εκνευρίστηκε όταν ο ρεπόρτερ τής είπε: «Ποιο είναι το πιο τρελό μήνυμα ή σχόλιο που έχεις λάβει…».

Και κάπου εκεί πρόδωσε το φύλο του μωρού, που τόσο πολύ δεν ήθελε να αποκαλύψει...

«Γιατί με εκνευρίζεις τώρα εμένα και εκνευρίζεται κι αυτός (σ.σ: το μωρό) και τρώω τις κλωτσιές μετά; Εγώ τι φταίω; Πες μου! Με αυτά που ακούει ο κακομοίρης, με κλώτσησε...», είπε αποκαλύπτοντας με τον τρόπο της ότι περιμένει αγοράκι.

Δείτε το βίντεο από το Mega Καλημέρα παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved