Δήμητρα Σιγάλα:  Ο ρόλος στον Όρκο και το spoiler για την ηρωίδα της
Media

Δήμητρα Σιγάλα: Ο ρόλος στον Όρκο και το spoiler για την ηρωίδα της

Για τον ρόλο της στη σειρά Ο Όρκος, την ηρωίδα της και όλες τις εξελίξεις, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δήμητρα Σιγάλα.

Τι γυναίκα είναι η Σύλβια Ρήγα που υποδύεστε;

«Είναι μια δυναμική γυναίκα. Θα μπορούσε κάποιος με μια πρώτη ανάγνωση και χωρίς να κοιτάξει πιο βαθιά, να τη χαρακτηρίσει και σκληρή. Δεν είναι όμως. Απλώς, η προσωπικότητά της έχει δημιουργηθεί μέσα από πολύ δύσκολες καταστάσεις που έζησε στο παρελθόν και την ανάγκασαν να φτάσει μέχρι εδώ, όπου δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο, προκειμένου να επιβιώσει. Πέρασε από αλκοολισμό, έχασε τα πάντα και προσπαθεί ξανά να σταθεί στα πόδια της»

Anna-Grhgoriadh-(Dhmhtra-Sigala).jpg

Δήμητρα Σιγάλα

Θα τη δούμε να μιλάει για το παρελθόν της;

«Θα δώσει εξηγήσεις στον Φίλιππο Ραζή γιατί μπαίνει στη διαδικασία να τον βοηθήσει. Και όλο αυτό προκύπτει από το δύσκολο παρελθόν της, για το οποίο θέλει τώρα να καταφέρει να δικαιωθεί και να πάρει εκδίκηση»

Η Σύλβια, λοιπόν, είναι από τους λίγους που στέκεται στο πλευρό του.

«Για ένα μεγάλο διάστημα είναι ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο ο Φίλιππος έρχεται σε επαφή. Κερδίζει την εμπιστοσύνη του και τον πείθει ότι μαζί θα οδηγήσουν έτσι τα πράγματα ώστε να φτάσει στη δικαίωση. Και μέσα από αυτό, θα φτάσει και η Σύλβια στη δική της δικαίωση»

sigala.jpg

Δήμητρα Σιγάλα

Πώς σας φάνηκε το σενάριο, που πραγματεύεται την παράνομη εμπορία οργάνων;

«Ανατριχιαστικό θα έλεγα, με την έννοια ότι είναι κάτι που συμβαίνει. Όταν οι άνθρωποι εκμεταλλεύονται άλλους ανθρώπους, και κυρίως παιδιά, είναι ανήθικα. Η Τίνα Καμπίτση, η σεναριογράφος της σειράς, θίγει θέματα δύσκολα αλλά ουσιαστικά και δίνει μια άλλη διάσταση στα πράγματα»

Πηγή 7 μέρες tv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved