Secret Song: Δεν πίστευε στα μάτια του ο Κυριακίδης - Οι πιτσιρίκες που τον έκαναν να συγκινηθεί!
Media

Secret Song: Δεν πίστευε στα μάτια του ο Κυριακίδης - Οι πιτσιρίκες που τον έκαναν να συγκινηθεί!

The Secret Song: Όπως καταλάβαμε στην αποψινή πρεμιέρα του σόου που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού, η συγκίνηση θα είναι διάχυτη στο πλατό αλλά και στους τηλεθεατές με τις εκπλήξεις που θα βλέπουν στην οθόνη τους. 

Και αυτό γιατί η παρουσιάστρια μαζί με τους συντελεστές του σόου, έχουν υποψιαστεί την ευαίσθητη χορδή των επώνυμων καλεσμένων τους και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τους συγκινήσουν και να τους γεμίσουν με δυνατά συναισθήματα.

«Θύμα» αλλά στην καλύτερη εκδοχή του έπεσε απόψε, στην πρεμιέρα του The Secret Song ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ο οποίος είχε ανυπομονησία να δει τι έκπληξη τού επιφύλασσαν.

Γι' αυτό τουλάχιστον ήταν προετοιμασμένος. Εκείνο για το οποίο όμως δεν ήταν προετοιμασμένος, ήταν να δει επί σκηνής να εμφανίζονται κάποια κορίτσια και αγόρια στην εφηβεία που στην αρχή δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι σχέση έχουν μαζί του.

Όμως, όταν κοίταξε πιο προσεκτικά τα πρόσωπά τους αλλά και τις μπλούζες που φορούσαν, κατάλαβε πως ήταν οι μικροί συνάδελφοί του με τους οποίους συνυπήρξε στο θεατρικό σανίδι πριν από κάποια χρόνια όταν ανέβαινε η παράσταση Ματίλντα.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν θα μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του και όταν οι μικροί συνάδελφοί του ολοκλήρωσαν το τραγούδι τους έτρεξε να τους αγκαλιάσει και να τους φιλήσει, όπως και τη Θέμιδα Μαρσέλου η οποία σκηνοθετούσε την παράσταση αλλά και τη Νάντια Κοντογιώργη η οποία επίσης πρωταγωνιστούσε στη συγκεκριμένη δουλειά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved