Χαμός στον αέρα! Έξαλλος ο Μαρτίκας με την Έλενα Πολυκάρπου - Έκλεισε τη σύνδεση η Καινούργιου
Media

Χαμός στον αέρα! Έξαλλος ο Μαρτίκας με την Έλενα Πολυκάρπου - Έκλεισε τη σύνδεση η Καινούργιου

Super Κατερίνα: Χαμός έγινε σήμερα 15/11 στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου με τον Σπύρο Μαρτίκα σε ζωντανή σύνδεση.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε ζωντανά για την ληστεία στο φαρμακείο του ενώ νωρίτερα η Έλενα Πολυκάρπου είχε παρουσιάσει μερικά tweets που έγραφαν κάποιοι ότι η ληστεία ήταν σκηνοθετημένη.

Η ίδια βέβαια είχε χαρακτηρίσει τα συγκεκριμένα tweets ντροπιαστικά -πριν ακόμα βγει ο Μαρτίκας στον αέρα- και δεν τάχτηκε υπέρ της άποψης εκείνων που τα έγραψαν.

Το γεγονός όμως ότι παρουσιάστηκαν τα συγκεκριμένα tweets, έκανε έξαλλο τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος, αφού παρουσίασε και ένα βίντεο με άλλη ληστεία, σε άλλο φαρμακείο, νωρίτερα από αυτή που έγινε στο δικό του, έκανε κατά μέτωπο επίθεση στην Έλενα Πολυκάρπου, με την Κατερίνα Καινούργιου να υποστηρίζει τη στενή συνεργάτιδά της και λίγο μετά να κλείνει τη σύνδεση.

polykarpoy.jpg

«Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Πολυκάρπου που για ακόμα μια φορά θέλει να με εκθέσει ενώ ξέρει την αλήθεια. Και επιβεβαιώνω την αλήθεια με το δεύτερο βίντεο που έστειλα. Η κυρία Πολυκάρπου έχει εμμονή να θέλει να με εκθέτει. Κάνεις τη δουλειά σου για να με εκθέτεις. Έχει έρθει αντιμέτωπη και η αδερφή μου μαζί σου. Έχεις γίνει η νούμερο ένα κατίνα της τηλεόρασης», είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας και συνέχισε:

«Κατερίνα μου θα σου πω κάποια στιγμή τι μου έχει κάνει η συγκεκριμένη κυρία...».

kainoyrgioy.jpg

«Πληρώνομαι πολλά χρόνια για να κάνω την κατίνα και την κάνω με αξιοπρέπεια. Αυτή είναι η δουλειά μου, πληρώνομαι γι΄αυτή. Δεν πήγα στο Survivor για να κάνω ό,τι έκανες εσύ κάποιες φορές. Ντροπή, ντροπή, ντροπή», είπε η Έλενα Πολυκάρπου η οποία δεν πίστευε στ΄αυτιά της.

«Σπύρο μου, το λέω ειλικρινά, για τη συγκεκριμένη συνεργάτιδα βάζω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, μια κυρία με Κ κεφαλαίο. Δεν δέχομαι κουβέντα από κανέναν. Κλείνει! Είσαι λάθος Σπύρο μου. Είναι γεγονός ότι η Έλενα είναι η καλύτερη», του είπε η Κατερίνα Καινούργιου και έκλεισε η σύνδεση με εκείνον να λέει: «Μακάρι να μπορούσα να συμφωνήσω μαζί σου».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved