Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»
Media

Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του»

 

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά και έχουν μία άριστη σχέση.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν μια προσωπική του απόφαση (του Πέτρου Λαγούτη), δικό του ήταν αυτό το θέμα. Είμαι απολύτως σύμφωνη να βγαίνουν αυτά τα θέματα στο φως, θεωρώ ότι τότε θωρακίζεσαι πολύ περισσότερο απέναντι σε αυτά και δεσμεύεσαι κιόλας. Το θεωρώ πολύ σημαντικό και ως παράδειγμα για άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν εθισμούς και ακόμη και για τα παιδιά, γιατί είναι πολύ ωραίο ο γονιός σου να έχει τη δύναμη και τα κότσια και να πολεμήσει κάτι και να βγει να το πει, το θεωρώ πολύ ωραίο πράγμα».

Και πρόσθεσε: «Τη στιγμή που έκανε την πιο σοβαρή του προσπάθεια δεν ήμασταν μαζί. Ήμασταν μαζί ως άνθρωποι που αγαπιούνται και σέβονται ο ένας τον άλλον».

Όταν ρωτήθηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Στα δύσκολα εσύ πώς ήσουν εκεί δυνατή; Υπήρξαν στιγμές που απογοητεύτηκες, που έχασες το κουράγιο σου».

Η Μυρτώ Αλικάκη απάντησε: «Οι περισσότερες ήταν αυτές οι στιγμές που περιγράφεις τώρα και όχι στιγμές που ήμουν δυνατή. Έκανα πάρα πολλά λάθη κι εγώ από την πλευρά μου. Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, είμαστε υγιείς και είναι όλα καλά».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός δήλωσε:

«Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω γενικά. Δεν καταλαβαίνω την τρομακτική αυτή αγωνία για το τι κάνει ο καθένας στα προσωπικά του. Είναι κάτι για να τρέφει το κουτσομπολιό. Θέλω να απομακρυνθώ από όλο αυτό. Δεν θα πάψω να ζω επειδή κάποιος μπορεί να με δει και να γράψει κάτι. Τώρα με τα κινητά, η έννοια του παπαράτσι πλέον είναι πταίσμα. Οι φωτογράφοι έχουν κάποια ηθική, αυτοί με τα κινητά καμία».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved