Κώστας Τσουρός: «Φέτος η τηλεόραση είναι πιο ανθρωποφαγική από ποτέ»

Κώστας Τσουρός

Media

Κώστας Τσουρός: «Φέτος η τηλεόραση είναι πιο ανθρωποφαγική από ποτέ»

Ο Κώστας Τσουρός διανύει μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις στην οποία τα καταφέρνει περίφημα. Στο τιμόνι της εκπομπής «Ακόμη δεν είδες τίποτα», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega, βιώνει αυτή τη διαδικασία με δημιουργικό τρόπο.

Πώς είναι φέτος που έχεις τη δική σου εκπομπή;

Δεν αισθάνομαι πολύ διαφορετικά από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Είναι βέβαια περισσότερες οι ευθύνες και μου αρέσει πολύ που συμμετέχω στη δημιουργία της εκπομπής αυτό το απολαμβάνω.

Είναι αυτό που ονειρευόσουν;

Αλλαγές πάντα γίνονται, οι εκπομπές εξελίσσονται. Εγώ έχω μείνει στη βασική ιδέα της εκπομπής, αλλά εννοείται πως έχουμε αλλάξει πράγματα. Βλέπουμε τι μας πάει και τι δεν μας πάει.

tsouros.jpg

Απαντάς μέσα από την εκπομπή όταν κάτι σε ενοχλεί;

Δεν μου αρέσει και θέλω να το αποφεύγω αυτό. Φέτος η τηλεόραση είναι πιο ανθρωποφαγική από ποτέ. Ξεκίνησε έτσι και εξελίσσεται ακόμη πιο ανθρωποφαγικά ανάμεσα στους συναδέλφους. Αν πρέπει να τοποθετηθώ, ενδεχομένως να το κάνω, αλλά δεν είμαι της άποψης πως πρέπει να χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λέμε τι λένε για εμάς σε άλλες εκπομπές. Είναι στιγμές που πρέπει να γίνεται, γιατί αν έχει συμβεί κάτι χοντρό πρέπει να ξεκαθαριστεί. Εμένα μου αρέσουν περισσότερο οι παρουσιαστές που δεν αναφέρονται στον εαυτό τους και κάνουν εκπομπές για τον κόσμο και όχι για τους εαυτούς τους.

Υπάρχει αξιοκρατία στην τηλεόραση;

Δεν ξέρω αν υπάρχει αξιοκρατία, αλλά πιστεύω πως αν είσαι καλός, θα υπάρχεις. Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες αλλά στο τέλος η αξιοκρατία φαίνεται.

tsouros-akoma-den-eides-tipota.jpg

Είμαστε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και ήδη συζητάμε για αλλαγές ή διακοπή εκπομπών.

Είναι φετινό φαινόμενο και αυτό. Είναι σαν να έχουμε διαγράψει τη σεζόν που διανύουμε και να πηγαίνουμε στην επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Ισως επειδή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πουλάει και δεν υπάρχει; Ισως εξετάζουμε αρχικές σκέψεις που δεν θα υλοποιηθούν; Αυτά δημιουργούν ανασφάλειες στους ανθρώπους του χώρου, αλλά πάλι θα σου πω πως αν κάποιος είναι σίγουρος για τη δουλειά του, δεν μπορεί να αισθανθεί ανασφάλεια από κάποιο ρεπορτάζ

Εσύ έχεις νιώσει ανασφάλεια;

Εχω πολλές ανασφάλειες ως άνθρωπος. Ως επαγγελματίας, όμως, ήξερα πού πατάω και τι κάνω.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved