Χαμός στο Happy Day με τις αποκαλύψεις Καληφώνη-Χατζηθεοδώρου: «Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες...»
Media

Χαμός στο Happy Day με τις αποκαλύψεις Καληφώνη-Χατζηθεοδώρου: «Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες...»

Happy Day: Απόσπασμα από τα όσα είπαν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και η Βάλια Χατζηθεοδώρου στο κανάλι Raw House προβλήθηκε σήμερα 12/1 στην εκπομπή του Alpha.

Οι δυο γυναίκες έπρεπε να απαντάνε σε διάφορες ερωτήσεις και να πίνουν σαμπάνια όταν κάτι το έχουν κάνει. Και οι ερωτήσεις ήταν λίγο παραπάνω από juicy με τις απαντήσεις τους να σχολιάζονται αρνητικά από πολλούς.

Και οι δύο αποκάλυψαν ότι έχουν απατήσει στο παρελθόν, αλλά όπως είπαν δεν έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους one night stand.

kalhfwnh.jpg

«Έχω στείλει πονηρές φωτογραφίες με εσώρουχα σε σύντροφό μου, σιγά. Έχω ψωνίσει από sex shop, ξέρετε τα κλασικά. Έχω κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο», ήταν κάποια από αυτά που απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

«Λοιπόν, η Βάλια και η Γαρυφαλλιά, κολλητές του Fipster, είχαν όρεξη για πικάντικες εξομολογήσεις... Τόσο πικάντικες που μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Ξέρεις καμιά φορά παρασύρεσαι και λες πράγματα που ξέρεις ότι θα μείνουν...», σχολίασε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

kalhfwnh2.jpg

«Το ξέρεις αυτό με το "λάθη, λάθη, λάθη; Τα είπαν όλα αυτά γιατί είναι ο Χίπστερ και πρέπει να του κάνουν τηλεθέαση. Καλά και ο κολλητός δεν σε προστατεύει; Να σου πει "έλα εδώ, μήπως τα παραείπες;". Και ο κολλητός τρίβει τα χεράκια του κάτω από το τραπέζι...», είπε με τη σειρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Τα λέμε στον εξομολόγο μας, στον ψυχοθεραπευτή μας, στο κουτάκι που έχουμε καλά κρυμμένο στη ντουλάπα... Δεν χρειάζεται να τα πούμε σε κάμερα...», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το απόσπασμα από το Happy Day:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved