Βαγγέλης Κακουριώτης για Famagusta: «Δεν ήταν ποτέ εύκολη η ζωή του Τεύκρου»
Media

Βαγγέλης Κακουριώτης για Famagusta: «Δεν ήταν ποτέ εύκολη η ζωή του Τεύκρου»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, μετά τον Κίμωνα στη «Γη της ελιάς», επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τον ρόλο του Τεύκρου στο Famagusta.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, σε συνέντευξή του, μιλάει για το ρόλο του, για τη σειρά αλλά και πώς του έγινε η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου.

vagelis-kakouriotis-(1).jpg

Πως έγινε η πρόταση για το Famagusta;

«Μετά τη Γη της ελιάς και το αποτύπωμα που άφησε ο ρόλος του Κίμωνα, όπως επίσης και ικανοποίηση που νιώσαμε όλοι μας, μέσα από την ομαδική συνεργασία, μας οδήγησε να συνεχίσουμε σε κάτι καινούριο, το συζητήσαμε με τον Αντρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου και προέκυψε ο ρόλος του Τεύκρου».

Και ο Τεύκρος ποιος είναι;

«Ένας άνθρωπος που αναγκάστηκε να γαλουχηθεί μέσα από δυσκολίες. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς χαρακτήρες, μπορεί όμως να δημιουργήσει και ανθρώπους υπέρμετρους με επιφανειακή προσωπικότητα. Στην περίπτωση του Τεύκρου, ένας σημαντικός άνθρωπος γι' αυτόν είναι η αιτία που κατέληξε να έχει μια ουσιαστική προσωπικότητα και έναν δυναμικό χαρακτήρα γνωρίζοντας τις πραγματικές αξίες της ζωής, αυτές που κρύβονται στα απλά, αγαπάει τα ζώα, ήταν και ο λόγος που διάλεξε τον δρόμο της κτηνιατρικής και πολλά άλλα όπου θα φανούν επί της οθόνης».

Οι πληροφορίες λένε πως είναι πολύ ερωτευμένος με τη Δάφνη...

«Καλά τα λένε οι πληροφορίες, είναι ερωτευμένος με τη Δάφνη και προσπαθούν να ζήσουν τον έρωτά τους όπως ιδανικά τον φαντάζονται, αλλά τυχαίνουν κάποια γεγονότα που τους αποσυντονίζουν και δημιουργούν εντάσεις»

Όμως για εκείνον προτεραιότητα του είναι ο αδελφός του Μάριος, σωστά;

«Ήταν, είναι και θα είναι προτεραιότητα γι’ αυτόν ο Μάριος! Ο μικρός του αδελφός τον έχει ανάγκη, είναι μια πολύ δυνατή σχέση η οποία αγγίζει τα όρια και χρειάζεται μεγάλη δύναμη ψυχής και βέβαια ουσιαστική αγάπη».

Γιατί θέλει να πάρει την επιμέλεια από τη μητέρα του; Θα είναι εύκολη υπόθεση αυτή;

«Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση γιατί δεν ήταν ποτέ εύκολη η ζωή του Τεύκρου! Η σχέση με τους γονείς του ήταν πολύπλοκη και δύσκολη, ίσως επειδή οι συγκεκριμένοι γονείς δεν άντεξαν τα δύσκολα, αρνήθηκαν τις ευθύνες τους και δεν εμβάθυναν στην ουσία», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved