Δημητρίου-Κιουρτσάκη: Μία έντονη σχέση - Το χρονικό της κόντρας, ο καβγάς στην Αμερική & το unfollow
Media

Δημητρίου-Κιουρτσάκη: Μία έντονη σχέση - Το χρονικό της κόντρας, ο καβγάς στην Αμερική & το unfollow

Η σχέση της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της, Όλγας Κιουρτσάκη, διανύει δύσκολες στιγμές, καθώς διαπληκτίστηκαν έντονα σε πρόσφατο κοινό ταξίδι τους στην Αμερική. Μητέρα και κόρη έχουν διακόψει κάθε επαφή κάνοντας η μία την άλλη... unfollow ακόμα και στο Instagram!

Την είδηση για τον διαπληκτισμό έφερε στα φώτα της δημοσιότητας η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού». Οι δυο τους, μαζί με τον σύζυγο της Όλγας Κιουρτσάκη επισκέφτηκαν πρόσφατα την Αμερική για την περιοδεία της τραγουδίστριας.

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου είχε αναλάβει -όπως πάντα- την επιμέλεια του μακιγιάζ της μητέρας της, ενώ ο γαμπρός της ήταν στην ομάδα της τραγουδίστριας.

«Μάθαμε ότι έγινε ένα πάρα πολύ σοβαρό σκηνικό στην Αμερική, υπήρχε κλίμα έντασης και κάποια στιγμή έγινε ένας έντονος διαπληκτισμός ανάμεσα σε μάνα και κόρη και το ζευγάρι γύρισε εσπευσμένα στην Ελλάδα», ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής.

«Η Όλγα είναι στεναχωρημένη. Έχω μιλήσει και με τις δύο πλευρές, στεναχωρημένη είναι και η Άντζελα. Αυτή τη στιγμή μητέρα και κόρη δεν έχουν καμία απολύτως επικοινωνία, η Άντζελα δεν μπορεί να δει το εγγόνι της», ανέφερε το «Πρωινό ΣουΣού» για τις σχέσεις μητέρας και κόρης.

Η δύσκολη σχέση μητέρας - κόρης

Να υπενθυμίσουμε πως η σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της είχε περάσει δυσκολίες και στο παρελθόν, καθώς σε παλαιότερη συνέντευξη η Όλγα Κιουρτσάκη είχε εκφράσει τα παράπονά της δημόσια.

«Δεν την έβλεπα, με τις φίλες μου ήμουν συνέχεια έξω για να ξεχνάω. Την έβλεπα να κοιμάται σε ένα κρεβάτι όταν γύρναγε. Έπρεπε να κάνω τον καραγκιόζη και το καλό παιδί. Δεν ξέρεις τι πέρναγα όσο εσύ έλειπες;», ανέφερε η Όλγα Κιουρτσάκη

«Εσύ δεν ξέρεις τι πέρναγα εγώ όταν εσύ πήγαινες με τις κακές παρέες και λαχταρούσε η ψυχή μου και έμπαινα μέσα στο σπίτι και ήσουν ένα άλλο παιδί και έλεγα… πού έχω κάνει το λάθος. Εσύ δεν ξέρεις πώς ένιωσα όταν έχασα εγώ τον αδελφό μου και τον πατέρα μου. Ίσως να μην την είχες τώρα τη μάνα σου», είχε απαντήσει η Άντζελα Δημητρίου σε κοινή τους συνέντευξη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved