Survivor: Λαμάι – Παππάς στα «χαρακώματα» - Τι υποστηρίζουν μετά το συμβούλιο οι δυο πλευρές
Media

Survivor: Λαμάι – Παππάς στα «χαρακώματα» - Τι υποστηρίζουν μετά το συμβούλιο οι δυο πλευρές

Survivor: Θυμωμένος με τη συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι είναι ο Αλέξης Παππάς

Παρά το γεγονός ότι ο Λαμάι ζήτησε συγγνώμη από τον Αλέξη στο συμβούλιο για τη συμπεριφορά του και οι δυο πλευρές μιλώντας στις κάμερες αλλά και στους συμπαίκτες έδειξαν πως όλο αυτό δεν έχει λήξει.

lamai.jpg

Θυμίζουμε πως κάποιοι χαρακτηρισμοί του παίκτη, ενόχλησαν τους αντιπάλους του κι ειδικότερα, τον Αλέξη Παππά, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή του

«Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο, κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά - δεν το άκουσα αυτό - ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε μ@@@α αλλά το πήρε πίσω. Κάποια πράγματα που ήταν λίγο άκομψα και δεν ήταν πολύ ωραίο να τα ακούς.

A2.jpg

Γενικότερα δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω την προσωπικότητά μου και τη νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα που δε μου άρεσε ήτανε ότι πριν τον αγώνα σε μια προσπάθεια του να μου επικοινωνήσει ποιος είναι πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε ψευτό celebrities. Αχρείαστα σχόλια τα οποία δημιουργούν αναταραχή. Φαίνεται να έχει διάθεση για βρισιές, κάτι που δεν καταλαβαίνω. Είναι σαν να έχει πει ότι θα μπει στο παιχνίδι για να κοντραριστεί με εμένα. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πολύ νωρίς και δεν έχουμε λόγο να είμαστε σε αντιπαραθέσεις», είχε αναφέρει ο Αλέξης Παππάς.

Δες τη συνέχεια στο σημερινό επεισόδιο στα βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved