Σάνεν Ντόχερτι: Αποκαλυψε 30 χρόνια μετά το λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills 90210»

Σάνεν Ντόχερτι 

Media

Σάνεν Ντόχερτι: Αποκαλυψε 30 χρόνια μετά το λόγο που απολύθηκε από τη σειρά «Beverly Hills 90210»

H Σάνεν Ντόχερτι συμμετείχε για τέσσερα χρόνια (1990-1994) στη σειρά, Beverly Hills, και τριάντα χρόνια μετά αποκάλυψε τον λόγο που απολύθηκε.

Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast «Let’s Be Clear With Shannen Doherty» όπου μίλησε με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της Τζέισον Πρίστλεϊ τόνισε ότι αιτία ήταν ο γάμος της με τον Άσλεϊ Χάμιλτον ο οποίος ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σίγουρα πέρασα από πολύ πόνο. Υπήρχαν όμορφες στιγμές για μένα και υπήρχαν πραγματικά δύσκολες στιγμές για μένα. Προς την τελευταία μου σεζόν, βρισκόμουν σε έναν πραγματικά φρικτό γάμο και υπήρχαν πράγματα που συνέβαιναν σε αυτόν τον γάμο που με δυσκόλευαν πολύ να είμαι σταθερά στην ώρα μου στη δουλειά. Και ξέρω ότι αυτό έγινε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για τους υπόλοιπους από εσάς, γιατί όπως θα έπρεπε να είναι, γιατί αν όλοι οι άλλοι είναι στην ώρα τους και εσύ περιμένεις ένα άτομο, είναι χάλια».

doherti.jpg

Και πρόσθεσε: «δεν ήταν ευθύνη κανενός άλλου εκτός από τη δική μου».

Και υπογράμμισε: «Εύχομαι να με είχαν κάτσει κάτω και να με είχαν κοιτάξει και να μου είχαν πει: “Άκου, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι αυτό, θα απολυθείς και κανείς μας δεν είναι διατεθειμένος να το ανεχτεί άλλο”».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και καταλαβαίνω ότι έχεις ένα θέμα στην προσωπική σου ζωή, αλλά αυτό δεν μπορεί επίσης να αιμορραγεί στη δουλειά και πρέπει να συμμαζευτείς!».

71a24866-doherty.jpg

Και τόνισε: «Δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο πατέρας μου ήταν σούπερ άρρωστος και δεν νομίζω ότι κανείς ήξερε ότι ο σύζυγός μου ήταν τοξικομανής… και αυτό με είχε απορροφήσει. Δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι γιατί φοβόμουν ότι θα πήγαινε να πάρει ναρκωτικά» κατέληξε.

Μάλιστα, ο Τζέισον Πρίστλεϊ τότε δήλωσε:«Ήταν απίστευτα δύσκολο για μένα και υπήρχαν τόσοι πολλοί άγνωστοι και εύχομαι όλοι μας να είχαμε περισσότερες γνώσεις για το τι συνέβαινε στη ζωή σου, ώστε να μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την κατάστασή σου με πιο συμπονετικό τρόπο».

https://www.instagram.com/reel/C2dRXlGyNaz/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved