Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν με την Όλγα»
Media

Λευτέρης Πανταζής: «Η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν με την Όλγα»

H κάμερα της εκπομπής, Happy Day τσάκωσε τον Λευτέρη Πανταζή και την Κόνι Μεταξά στο αεροδρόμιο που αναχωρούσαν για Αμερική και Αυστραλία.

Η Κόνι Μεταξά είπε: «Είχαμε δουλέψει μόνο μία φορά με τον πατέρα μου στην Αθήνα το 2013. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω live εμφανίσεις, ήθελα να εστιάσω στην εταιρεία μου και στα social media».

Και πρόσθεσε: «Δεν μένουμε μαζί, μένουμε όμως στην ίδια περιοχή. Συγκατοικούσαμε για ένα διάστημα, όταν είχα γυρίσει από την Αμερική. Δεν μαλώναμε τόσο πολύ, αν και μου συμπεριφέρεται λες και είμαι 5 χρονών».

pantazis-koni.jpg

Και τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής: «Τσακωνόμασταν, μετά τα βρίσκαμε, μετά χορεύαμε, μετά τραγουδούσαμε. Έτσι πάνε αυτά».

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα να έχουν τσακωθεί, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ξέρω ότι η Άντζελα είναι σπουδαία μητέρα, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναβρούν».

lepa_official_1700647898_3241591982056099723_3541033481.jpg

Και πρόσθεσε: «Στη δική μας περίπτωση πέντε λεπτά κρατάει η ένταση, το ξέσπασμα. Μετά συναντιόμαστε μέσα στο σπίτι και τα βρίσκουμε. Ευτυχώς τώρα στην περιοδεία θα την ζήσω και θα την χορτάσω», δηλώνει ο Λευτέρης Πανταζής, με την Κόνι Μεταξά να τονίζει: «Ποτέ δεν πρέπει να περνάς πάρα πολύ χρόνο μαζί με τον άλλο, όποιος κι αν είναι αυτός».

Και αποκάλυψε ότι ο Μάριος Καπότσης, ο γαμπρός του γράφει στίχους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved