Αφροδίτη Σκαφίδα: Η λαμπερή είσοδος στη δεξίωση & η συγκινητική αφιέρωση στον Πύρρο Δήμα
Media

Αφροδίτη Σκαφίδα: Η λαμπερή είσοδος στη δεξίωση & η συγκινητική αφιέρωση στον Πύρρο Δήμα

Ο Πύρρος Δήμας και η Αφροδίτη Σκαφιδά ενώθηκαν χθες το απόγευμα (3/2) με τα ιερά δεσμά του γάμου, λίγο πριν υποδεχτούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι! 

Η τελετή ήταν ονειρεμένη στον Άγιο Γεώργιο στο Κάβουρι, εκεί όπου φίλοι και συγγενείς παρευρέθηκαν για να μοιραστούν μαζί τους αυτή την τόσο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης λίγο πριν υποδεχτούν τον καρπό του έρωτά τους.

Στο πλευρό τους βρίσκονταν φίλοι και συγγενείς οι οποίοι δημοσίευσαν ορισμένες φωτογραφίες και βίντεο από το μυστήριο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε μία λαμπερή δεξίωση στην οποία το ζευγάρι υποδέχτηκε φίλους και συγγενείς προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί την ένωσή του ενώπιον του Θεού.

Στα social media αναρτήθηκαν πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο, ανάμεσα στα οποία ξεχώρισε αυτό με την είσοδο του ζευγαριού στη δεξίωση με το τραγούδι «30-40» από το συγκρότημα «Melisses».

Ακόμα ένα highlight από τη μαγική εκδήλωση ήταν και το βίντεο που απεικονίζει την Αφροδίτη Σκαφίδα να παίρνει το μικρόφωνο και να αφιερώνει στον αγαπημένο αγαπημένο της το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη, «Όλα σ’ αγαπάνε».

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved